Време е за ИКЕА - тема 43

• 42 674
  • 735
  •   2
Отговори
# 60
А горе долу колко излезе доставката и колко бързо ги доставиха?

Здравейте, искаме да си вземем няколко шкафа Upplov Metod от Румъния, тъй като излиза по-евтино, дали някой е правил онлайн поръчка в Икеа Румъния и дали всичко е било наред?

До колкото виждам в сайта, можем и там да си ги съберем без онлайн поръчка. Благодаря!

Щом пише, че е налично отивате и купувате, няма проблем! Кухненските неща ги имат на място, стига да показва на сайта, не се чакат като в София 3 дни.

Аз скоро ползвах пък Еконт, които пратих в Букурещ да ми купят нещата. Платих си ги в техен офис предварително и после само доставката при получаване (цената ѝ ми я казаха предварително по информацията на Икеа за размер и тегло на опакован продукт).

# 61
А горе долу колко излезе доставката и колко бързо ги доставиха?

Аз поръчах по Коледа и им отне 4 работни дни да доставят, а и пратката ми беше нестандартна. Имат ограничение в размерите на пратките, така че най-добре си проверете, ако трябва да се пуска запитване. За 9 кг ми взеха около 28 лв.

# 62
Здравейте, искам да поръчам на детето нова завивка от Икеа. Досега беше с детска - 100 x 150 cm, но вече ѝ е малка и търся голяма - 150 x 200 cm. Детето е на 5 години и доколкото знам не се препоръчва да използва завивка с пух и пера, заради риск от алергии, затова ще гледам изкуствените. Кое е по-добре - с лиосел или с полиестер?

Ползвате ли завивки от Икеа и от кои сте доволни? За момента нямам възможност да отида на място да ги огледам и ще поръчвам по описание от сайта и съвети. За нас преди години купих с пух и пера, около 500 лв беше комплектът и са страхотни, но за другите нямам никакви впечатления.

# 63
  • Стара Загора
https://www.ikea.bg/products/stjarnbracka-zavivka-za-vseki-sezon … x200-sm/00459003/
Ние сме с тази само, че големия размер. С тик так копчета е , много рядко слагаме и двете части.
Синът ми също спи с икейска от две части,  не знам точния модел обаче.

# 64
https://www.ikea.bg/products/stjarnbracka-zavivka-za-vseki-sezon … x200-sm/00459003/
Ние сме с тази само, че големия размер. С тик так копчета е , много рядко слагаме и двете части.
Синът ми също спи с икейска от две части,  не знам точния модел обаче.
Още един глас за тези завивки. Цялото семейство сме с тях и се чувстваме много добре.

# 65
  • София
И у нас имаме от тях. Не запарват при по-топлите сезони, топлят през зимата. Копчетата също издържат вече над 4-5 години. Заслужават си като качество, за цената всеки си преценя Simple Smile

# 66
Ще си я запазя тази завивка, че и ние ще трябва да купуваме скоро.

Скоро бях писала за една надрана мивка. От кош центъра ми казаха, да пиша един имейл, но не на варненския магазин, че от ноември имали срив в системата Grinning
Днес мъжът ми ходи до магазина във Варна и е пуснал рекламация на място. Ще чакаме отговор Simple Smile

# 67
От кош центъра ми казаха, да пиша един имейл, но не на варненския магазин, че от ноември имали срив в системата Grinning
Този лапсус е много точен особено в сегашната ситуация на Икеа в България.

# 68
  • In transit
От кош центъра ми казаха, да пиша един имейл, но не на варненския магазин, че от ноември имали срив в системата Grinning
Този лапсус е много точен особено в сегашната ситуация на Икеа в България.
Точно! Особено силно важи за варненския магазин. Даже вчера се чудих защо не ги пуснат в отпуска персонала, който и без това е супер безполезен, а магазинът продъфтява единствено, като малко по-голям магазин за домашни потреби.
Питах за един матрак, нямаха го наличен, не можели да ми кажат кога ще го имат и не могат да ми го поръчат, защото не им работи системата. Предложиха ми да си избера друг. Joy  И ми споделиха, че проблемът не бил само при нас, ами в цялата североизточна Европа. Sweat Smile
Мисля да се разходим до Румъния, там го имат наличен, дори е с 160лв по-евтин, отколкото е тук.

# 69
Хахахха, ами, не съм видяла какво съм написала, извинявам се Grinning
Аз, освен за рекламацията, бях поръчала на мъжа ми да види за едни дръжки за шкафове, като не таях големи надежди, но ги имало. Даже и други цветове имало налични. А служителите са били отзивчиви.

# 70
Не, не, съвсем си е правилно написано. Много ми харесва. Баш си е на място.

# 71
Здравейте! Знаете ли кога отново ще е активна функцията за доставки до хъб? Или ако имате имейл, на който могат да ми отговорят. Благодаря предварително!

# 72
  • София
Проблема е, че и те не могат да ти отговорят. Проблема не е само в ИКЕА България. Иначе, имат контактна форма на сайта си.

# 73
Стига с "проблемът не е само в България". Баш си е предимно тука и евентуално Гърция. И да е имало другаде проблем, не са на тая гара 2 месеца почти да не работят.

# 74
Вчера бях, пак бомба е паднала по рафтовете..на чиниите напр.всичко празно.
Да не говорим че огромна площ е в реновация.
Положителното е че ми маркираха фемили картата на касата и успяха да проверят в системата някакви наличности.

Общи условия

Активация на акаунт