Време е за ИКЕА - тема 43

• 42 757
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
При мен награда няма.

# 301
Тето, няма лъжа, няма измама, 20лв приспада автоматично в кошницата, без да се въвежда промокод.

# 302
Сега дойде при мен...Grinning
Потвърждавам...разпределя се и на трите ми въшливи артикула Joy

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 20:11 от teta75

# 303
  • In transit
А докога са тези 20лв отстъпка?

# 304
До 6 април включително.

# 305
  • Разпиляна във въображението
И аз получих намалението, искам да направя поръчка, но не ми позволява да избера хъб, а направо вкъщи, начислявайки ми 10 лв.

# 306
Хъбовете са спряни "временно" вече четвърти месец.
Между впрочем как стои въпроса с рекламацията във физически магазин. Ако в момента на покупката се установи някакъв дефект, възможно ли е на момента да ми го сменят за друго или ще се налага да чакам както е в онлайн магазина. За софийската Икея питам.

# 307
  • Разпиляна във въображението
Благодаря! Не знаех. Последно го ползвах някъде октомври месец по време на ремонта на кухнята си.

# 308
При мен няма такова намаление. Разиграх с различни продукти и не.

# 309
Анулирали са поръчката ми. Много съм разочарована. Чакам две седмици да ми кажат, че системата им е виновна и накрая няма да бъде изпратено. Не стига, че съм и платила. Има ли как да бъде изпълнена частично, защото виждам вече един изчерпан артикул? Имали ли сте сходен казус?

# 310
При мен няма такова намаление. Разиграх с различни продукти и не.

Логна ли се?
И аз първо не го видях..но после се появи в кошницата - цената бе задраскана срещу артикула и изписана новата цена..а отдолу на тотала пише минус 20 лв.

# 311
Да, логнах се, стигнах до стъпката за плащане и нищо

# 312
И при мен няма код; логнах се, излязох от профила, пак се логнах- нищо...

# 313
Здравейте, някой има ли опит със затъмняващите завеси Rosenmandel? Интересува ме как се държат във времето, и дали този полиуретанов слой отзад не се напуква с времето, ако завесите се свалят, перат и т.н. Ако се скъсят с подлепваща лента, този слой няма ли да се стопи? Ако някой има снимка как изглеждат сините също би било супер, защото в Бургас има другите цветове само.

# 314
  • 1st floor
Аз си ползвах ваучера подарък на място в магазина. Нямаше драми.

Общи условия

Активация на акаунт