Размисли за висшето образование

• 1 529
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
Хм...човек на 20 години, пишещ с купчина грешки впрочем, ни дрънка за висше и комунизъм. Аз съм пас Grinning

Посочи ми грешките.

Ти сериозно ли питаш??? Ако сама не можеш да си ги намериш какъв е смисълът изобщо да си даваме труд? Та те не са една или две...

Не мога да отрека, че има истина в думите ти, но с оглед на ограничения ти житейски опит и трагичния правопис мнението ти олеква. И се изказваш за неща, които не познаваш отвътре, а си слушала какво говорят околните. Но в края на краищата живеем в демократична страна, като не намираш полза от ВО просто не учиш, никой никого не кара насила Simple Smile

Само ще кажа, че освен измислените университети и специалности има и добри такива. Също така след бакалавър у нас може да се вземе мастър в чужбина. И на децата на "богатите" съвсем не им се поднася всичко на тепсия. За добрите университети и специалности и те се състезават, ходят на изпити и интервюта.

# 31
  • Тра-ла-ла
Масовостта на завършващите висше образование идва и от това, че от един момент нататъка работодателите започнаха да го изискват още малко и за позицията на хигиенист. В същотото време заплащането е като за без диплома и така се създаде порочен кръг на обезценявяне.

# 32
  • София
Заключено по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт