Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 050
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Да знаете, че направих отделна тема на Severance:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1732007.new#new

# 286
Нетфликс е американски продукт,който плаща за всички международни проекти.
Абсолютно невярно твърдение. Кои са тези всички международни проекти?

# 287
  • София
Изгледах Disclaimer след препоръките тук - задържа ми вниманието и ми беше интересен развоят на събитията!Историята те увлича и искаш да гледаш още и още! Особено много ми хареса актьорският състав - кой да повярва, че Кевин Клайн ще направи такъв убедителен британски персонаж...гласът му действа толкова успокояващо с този акцент. И Саша Барън Коен - да му се ненадяваш, че може да бъде в друга роля, освен сатирична/комична. Кейт Бланшет си е Кейт Бланшет, за мен тя има едно респектиращо присъствие и е страхотна актриса.

За мен това е ювелирен сериал - пипнат, направен с вкус, мисъл и умението на добър разказвач. Препоръчвам!

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 22:25 от Valena25

# 288
С нетърпение чакам Daredevil. Много ми е любим. А покрай него и Jessica Jones и The Defenders.

# 289
Аз гледах всички тези сериали, включително Железният юмрук и за онзи другият (Кейдж, забравих му името), а и Наказателят.
Обаче новият сериал за Деърдевил ми е малко съмнителен след издънките от последните години. Имам предвид издънки като Ехо и Ши Хълк...

# 290
И аз съм ги гледала всичките, но тази група най- много ми хареса. Междувременно изгледах и Sweerpea. Предполагах два други финала, а за начинът, по който свърши се досетих чак малко преди финала. Сега започвам Disclaimer.

# 291
Адоралова, споко, всичко ще си дойде на мястото. Няма нищо излишно в Dark. Разплитането е в 2 последни епизода.

# 292
  • София
Fallout (2024)
Shōgun (2024)
Dune: Prophecy (2024)
3 Body Problem (2024)
Twisted Metal (2024)

Тиф, имам нов топ 5, моля да го зачетеш него.
Много го мислех и ми е много сложно, но този топ 5 ми е много по-обективен. Съжалявам много за трите заглавия, които махам, страшно много ми харесаха, но няма място за всички...

Нов ТОП 5 за 2024:
Shōgun
Fallout
Landman
Disclaimer
The Penguin

Съжалявам много за Dune: Prophecy, 3 Body Problem и Twisted Metal, но при първите пет или има нещо невероятно или са ми легнали повече на сърцето. Нищо лошо за отпаднала тройка, всеки един от тях е отличен и заслужаващ мястото си, но това е положението.

# 293
Squid game, Mr. plankton много са добри

# 294
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Всички купени външни продукции или спонсорирани проекти под логото на Нетфликс.
Щом Нетфликс плаща, логично е те да са на най-ползваната и известна платформа - американската.

# 295
Този е стар,  но ми хареса :
 "Бронзовата градина" - El jardin de bronce
От Замунда свалих.

# 296
Шогун ще има ли втори сезон?

# 297
  • Бургас
кой да повярва, че Кевин Клайн ще направи такъв убедителен британски персонаж...гласът му действа толкова успокояващо с този акцент.

Той през годините е изиграл доста британски персонажи. Нормално е са се справи.

Шогун ще има ли втори сезон?

Не. Сериала е по книгата.

# 298
Така е, но май се говореше, че ще има втори сезон. Ще е някаква измислица.

# 299
Всички купени външни продукции или спонсорирани проекти под логото на Нетфликс.
Щом Нетфликс плаща, логично е те да са на най-ползваната и известна платформа - американската.
Нетфликс не е вездесъща платформа, която държи правата за всички продукции. Въпрос на лицензионни споразумения е. Налични в каталога са всички собствени продукции (и отново не навсякъде, например има техни филми, които имат кино премиера в дадена държава, съответно филмът не е наличен в стрийминг каталога веднага), както и тези, за които Нетфликс притежава правата за дадената територия. Преди няколко години Дисни започна да изтегля продукциите си от Нетфликс, за да ги предлага в Disney+ и Hulu. Ако всички заглавия бяха налични само в една платформа, всички щяхме да сме доволни, но уви, нещата не стоят така.

Общи условия

Активация на акаунт