Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 37 547
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Италианският сериал Cuori се оказа приятен и интересен, препоръчвам го на всички любители на медицински драми, но действието се върти главно около кардиология и сърдечни операции, показват се отворени сърца, кръв, и ще добавя че Viewer discretion is advices, особено за тези, на които им прилошава при вида на кръв. Аз самата се колебах дали да го почна, вече неведнъж ми е падало кръвното, когато чета или гледам за болести, едно наум, ако сте като мен. Като по чудо досега не ми прилоша.
И мисля, че след като гледам този сериал, официално съм кардиофил, ще прозвучи откачено, но сърцето е невероятен орган. Има в ютуб видеа, в които хора записват звука от биенето на сърцата си и явно има общност на хора, които обичат това. Най-важният орган в човешкото тяло, поддържащ живота ни. Плашещо е, като си помислиш колко деликатно е, и дори да си роден със здраво сърце, то може да се разболее лесно. Напоследък в тик ток и ютуб попаднах на видеа на хора, претърпели сърдечни операции и трансплантации, което ме кара да оценя, че моето е здраво и да се опитвам да го пазя. Дори имаше едно момиченце, на видима възраст, не повече от шест-седем, с трансплантирано наскоро сърце.
Извинявам се за странното лирично отклонение, но както казах, има хора, които харесват да слушат звука от сърцето, и аз всъщност отдавна съм от тях, но след Cuori си се превърна в страст. Надявам се да има още сезони.

# 736
  • София
Prime Target (2025)
https://www.imdb.com/title/tt31186958/

трилър/драма / Великобритания / Минисериал от 8 епизода / продукция на Apple TV+

Днес изгледах последния епизод.
Наличен е в ЕпълТВ и по тракерите разбира се.
Няма индикации за втори сезон, а и не мисля, че ще има. Няма смисъл. Всичко беше разказано.
Снимано е в Кеймбридж (включително прочутия университет), Кент, Париж и Мароко.

Скъп британски сериал, който акцентира над шпионажа и математиката... Точно това последното ме накара да гледам, защото ми е писнало от едни и същи тъпотии. Последните години много баластра от този жанр се изкара.

В сериала се разказва за теорията за простите числа и как чрез тях може да се намери закономерност, формула, която да може да отваря всяка една дигитална ключалка... Сами разбирате ако това се случи какво ни чака...
Разбира се за мен това е научна фантастика, на теория е възможно, на практика не.
Но за сериала работеше.

Според мен, сериалът започна добре и завърши добре. Загуби инерцията си някъде по средата, когато стана досадно и предвидимо обикновено клише.
Финалът обаче ми хареса, като имаше един по-конкретен случай, който доста ме изненада, но разбира се няма дори да намеквам какъв е.
Приятни актьори (особено Куинтеса Суиндел), приятна залъгалка за свободното време, но нищо повече от това.

Препоръчвам.
-
7

# 737
  • Вестерос
Mного се извинявам за забавянето, утре ще има нова тема

# 738
  • Mediterraneo
Най- после изгледах първи сезон на Белият лотос. WTF! Толкова хайп, награди, а толкова безумно плитко нещо! Аз съм любител, не съм професионален гледач на сериали, и се питам защо изгубих 10 часа от живота си да гледам това. ММ пусна втори сезон, с чисто мазохистично удоволствие...

# 739
Комедийният сериал "Чудотворци" разбива устоите на западната християнска цивилизация. Бог е човечен! Yum

# 740
Започнах за Чакала, но първи епизод не ми беше много интересен - твърде много музика и малко сюжет.

# 741
Най- после изгледах първи сезон на Белият лотос. WTF! Толкова хайп, награди, а толкова безумно плитко нещо! Аз съм любител, не съм професионален гледач на сериали, и се питам защо изгубих 10 часа от живота си да гледам това. ММ пусна втори сезон, с чисто мазохистично удоволствие...

Вторият сезон е още по-зле и от първи

# 742
  • Бургас
След няколко депресивни северняшки скандинавски и исландски кримки реших да разпусна с някоя комедия. Изгледах Дик Търпин (6еп. по 30мин.). Малко напомня на Our flag meand death. Ролята пасва идеално на Ноел Филдинг. Жалко, че не му дават много главни роли.
Та за историята. Дик Търпин е известен английски разбойник от 18век, герой на множество песни, разкази, филми. Тази интерпретация обаче са я направили в стил пародийна комедия, при това много сполучливо. Англичаните ги умеят тези работи.

# 743
  • София

Вторият сезон е още по-зле и от първи

Трети за сега е най- зле.

# 744
Гледам в момента Белият Лотос, трети сезон. Много се надявам скоро да има някакво развитие, това за сега е най-мудният сезон. И кога ще се появи нашето българско момче??

Преди това изгледах El Inocente в Нетфликс. Препоръчвам с две ръце и повече. Мистерия, трилър. Много е интересен и завладяващ. И все пак испански.

Изгледах и Baby Reindeer, но за жалост изобщо не ме завладя. Беше ми много скучен или може би просто не уцелих момента.

Междувременно по Star Life дават Анатомията на Грей и си припомням първите сезони. Бях ги забравила изцяло и отново се потапям в медицинската драма. Много ми е приятен. Но като се сетя, че го развалят в някакъв момент ми става много тъжно... Доколкото се сещам беше най-интересен до 5-7 сезон. И мисля, че аз издържах да го гледам въпреки това докъм 11ти сезон. Вече не знам колко сезони има. И дали изобщо все още някой го следи.

# 745
В трети сезон на Белият Лотус има само едно хубаво нещо, освен хубавата природа - Мишел Монахан, тя е от по-редкте жени, които с напредване на възрастта стават все по-секси.

# 746

Общи условия

Активация на акаунт