Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 004
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Преди около седмица по една от Диемите хванах част от филм , мисля скандинавски, две сюжетни линии сякаш имаше- разследващ журналист издирваше отдавна изчезнало момиче и момиче с проблеми с попечител сексуален
маняк. Не можах да го гледам, моля за заглавието в случай, че знаете.

# 691
Преди около седмица по една от Диемите хванах част от филм , мисля скандинавски, две сюжетни линии сякаш имаше- разследващ журналист издирваше отдавна изчезнало момиче и момиче с проблеми с попечител сексуален
Напомня ми на "Момичето с драконовата татуировка".

# 692

Здравей,
това е първия филм от поредицата.
https://www.imdb.com/title/tt1132620/?ref_=nm_knf_t_1

Имаше и американска версия
https://www.imdb.com/title/tt1568346/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_13

# 693

Здравей,
това е първия филм от поредицата.
https://www.imdb.com/title/tt1132620/?ref_=nm_knf_t_1

Имаше и американска версия
https://www.imdb.com/title/tt1568346/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_13

По Диема даваха американската с Даниъл Крейг и Руни Мара - Мъжете, които мразеха жените е заглавието на български.

# 694
Агенцията ( The Agrncy) - Майкъл Фасбендър ,Ричард Гиър. Започва обещаващо.

# 695
  • Countryside
"The Darkness" и аз го гледах, заради Ласе Халстроьм. Лена Олин прави невероятна роля, все съм я гледала в някакви леки филмчета като второстепенен или даже третостепенен герой и определено ме изненада с дълбочина на образа. Препоръчвам.

# 696
  • София
"Аутсорс"... Новият сериал с участието на Иван Янковский направо ми отвя ми главата!
Снощи реших да пробвам една серия, но не можах да спра докато не изгледах всички 4, излезли до момента.
Действието се развива в малко градче на Камчатка през 1996г. Главните герои са надзиратели в сектора с осъдените на смърт затворници в местния затвор. Охраняват серийни убийци и всякаква сволоч и изпълняват смъртните им присъди.
Един ден на Костя - най-новото попълнение сред надзирателите (в ролята Иван Янковский) му хрумва идеята да "аутсорне" изпълнението на смъртните присъди на хора, чиито деца или близки са били сред жертвите на маниаците.
Срещу заплащане, разбира се.
Какво по-хубаво за човек, изгубил най-скъпото си от това собственоръчно да убие убиеца, изнасилил, убил и разчленил детето му? Отмъщението е най-древната и най-силната терапия.
Идеята веднага допада на колегите му, на които също не им се работи за мизерни пари и решават да преведат аутсорсинга в действие. Отначало всичко върви добре...Защото разбира се, нищо не може да се обърка в префектната им схема, докато в един момент не се обърква всичко...
Суров, мрачен, брутално-реалистичен филм! Пълна психопатия! И отново уникално добра игра на Иван Янковский след "Слово пацана"! Препоръчвам!
С нетърпение ще очаквам останалите 4 серии. Предвижда се да са общо 8.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 11:07 от Happy Mijjj

# 697
  • Бургас
Happy Mijjj, къде го гледа?

# 698
  • София
Happy Mijjj, къде го гледа?

Първите 4 епизода са качени в rutracker.org
Останали 4 ще излизат всяка седмица до края на март на платформата ОККО.
Изчакайте до края на март, за да гледате всички накуп. Аз се прецаках и сега ще трябва да чакам цял месец ...

# 699
Ако не искате да теглите торенти можете да гледате Аутсорс и още много други руски  онлайн свободно Тук и тук

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 11:36 от Danifin1

# 700
  • Berlin
Започнах снощи Before на Apple, до 4 еп. съм. Били Кристъл е детски психолог, наскоро загубил жена си, когато едно дете с мрачно минало идва в къщата му. Той се опитва да разбере каква/откъде е травмата на детето ми, докато преминава и през процеса на приемането на смъртта на жена си. Седях до 2 часа снощи да гледам, че го започнах някъде преди 24:00 и исках да видя повече от една серия.  Интересно е, имат някаква връзка двамата, но не знаем още каква е. Малко ми навява Disclaimer като атмосфера, но по-мистериозна и по-страховита. Предполагам към края на сериала ще се изясни цялата картина, пак малко по-малко открехват отделни елементи от цялото.

# 701
  • Вестерос
Честита Баба Марта!

Ще подготвям темата днес и утре! Hug

# 702
  • София
Почнах да гледам полският The Eastern Gate/Провлак по MAX.
Вчера изгледах четвърти епизод, много ми харесва. Изобщо съм
запленена от полските криминални сериали. Препоръчвам "Thaw/След зимата",
"Chylka"/"Защитата""Skazana"/"Осъдена", "Szadź"/"Ангелът на смъртта",
"Wataha"/"Глутница".

# 703
"Wataha"/"Глутница".
Къде могат да се гледат - на коя платформа са?

# 704
  • София
"Wataha"/"Глутница".
Къде могат да се гледат - на коя платформа са?

Всички изредени филми мога да се гледат
в платформата MAX.

Общи условия

Активация на акаунт