Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 37 550
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • SA
Току що изгледах 1-ва серия на Catch me a Killer по книгата на Мики Писториус (която става първият профайлър на серийни убийци в Южна Африка)
Хареса ми 1-вата серия, добре е заснето. Действието се развива 90-те в Южна Африка, Мики се включва в търсенето на сериен убиец, който вече е убил над 20 деца.
По действителен случай е.

Къде може да се намери?

# 721
Вчера изгледах първа серия от криминалния "Лудвиг". Напълни ми душата.

# 722
Deadly Ties -смъртоносни връзки

полски сериал

https://www.imdb.com/title/tt35465833/?ref_=ttep_ov

# 723
  • София
Започнах Toxic town по Нетфликс,силна пълна серия.

Благодаря за препоръката, изгледах 4-те серии вчера. Особено първите епизоди хващат за гърлото.

Hulu може ли да се гледа официално в България? В момента ротирам абонаментите между Амазон/Епъл/ Нетфликс. Чудя се какво друго да пробвам.

# 724
  • Бургас
Започнах Toxic town по Нетфликс,силна пълна серия.

Благодаря за препоръката, изгледах 4-те серии вчера. Особено първите епизоди хващат за гърлото.

Hulu може ли да се гледа официално в България? В момента ротирам абонаментите между Амазон/Епъл/ Нетфликс. Чудя се какво друго да пробвам.
Disney + там гледам The boys Loki и доста други лично според мен добри сериали.Нещата от вселената на Marvel.

# 725
  • Berlin
The Boys e в Amazon Prime.

# 726
  • Бургас
"Лудвиг" го изгледахме с огромно удоволствие у дома. Обаче как ме   /и ММ също / дразнеше и колко неприятна ми беше етървата на Лудвиг!!!  При вас как беше!?

# 727
"Лудвиг" го изгледахме с огромно удоволствие у дома. Обаче как ме   /и ММ също / дразнеше и колко неприятна ми беше етървата на Лудвиг!!!  При вас как беше!?
А да,но не и обръщах внимание. От едното ухо влизаше,от другото – излизаше. Laughing
През първите минути на филма мислех,че ще е поредната пълна с клишета политкоректна боза,но не би. Интересен филм. Това определение е най-висшето в скалата ми от оценки.

# 728
Току що изгледах 1-ва серия на Catch me a Killer по книгата на Мики Писториус (която става първият профайлър на серийни убийци в Южна Африка)
Хареса ми 1-вата серия, добре е заснето. Действието се развива 90-те в Южна Африка, Мики се включва в търсенето на сериен убиец, който вече е убил над 20 деца.
По действителен случай е.

Къде може да се намери?

Ами видях че има преведени епизоди в Явка , после го потърсих из познатите ми Замунди и Арена (но го няма там), та се присетих че в Явка имат линкове към торент, в който са качени нещата към които са правени субтитри. Свалих 1-ви сезон на сериала от Bultor точка net

# 729
  • Вестерос
Здравейте, довечера ще правя новата тема, че сме болни всички в нас. Моля, да не се отпускате в коментари Simple Smile

# 730
  • София
Уф, бързо оздравяване. 😊

Любопитно ми е какъв ще е финалния топ 5 на сериалите за 2024 г. В смисъл, кои ще се класират.

# 731
  • Berlin
То май няма много предложения, поне не ми е направило впечатление.

# 732
  • София
Изгледах The accindent (Accidente) по Netflix, мексикански криминален сериал от 10 епизода. Плотът е много обещаващ (как един неволен инцидент повлиява живота на сума ти хора), но изпълнението не е на много високо ниво. Но си го изгледах, дори е подновен за 2-ри сезон, който също ще гледам.

# 733
Вчера попаднах и изгледах един епизод от американския "Свидетели". Инфарктен филм,но се понася. Жена шофира по магистрала и случайно засича мъж с кола. Следва гонка уж на игра,но накрая жената без да иска,та нарочно уби мъжа. Арестуваха я,съдебен процес и присъда. Ако искате да разберете каква присъда и въобще как точно се стигна до там,ще трябва да го изгледате. Не е лошо филмчето.

# 734
  • Countryside
Гледах  "Измамна любов"
интересно направен, държи под напрежение. Голите сцени, лично на мен, ми бяха малко в повече(заради героинята, някак неудобно ми беше да я гледам), докато гл.герой ми дойде таман Joy Малко сладникав край, но с хепи енда е така. Така де, заради гл.герой го гледах, бях го гледала преди време в "Анатомията на Грей", Джакомо Джаноти, хубавец. Малко еднотипни роли играе, но явно с определена външност е така.

Сега съм хвърлила око на "Като гореща вода за шоколад", чела съм книгата отдавна, не помня точно историята, помня, че беше за любов и че ми хареса.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 20:35 от Г-жа Букет

Общи условия

Активация на акаунт