Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 132
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Още един глас за The fall. Последния сезон нямаше смисъл да го правят, но определено беше доста силен сериал. Жалко, че Джейми Дорнан тръгна по наклонената проскост на екстремния комерс. Единствено в Death and Nightingales, който също препоръчвам има силна роля след това.

# 496
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Излиза в края на февруари нов сериал за цар Давид.
Трейлърът изглежда интересно, дано и самият сериал се окаже читав.

# 497
  • Mediterraneo
Аз изгледах вчера следобед четвърти сезон на испанския Entrevias. Много съм доволна! Рядко срещано четвърти сезон на който и да е сериал да ми хареса много. В първите 1-2 серии нещо им куцаше завръзката, но после се разви абсолютно гладко и много интересно. Слагат му точка със сигурност, и по- добре, за да не развалят добре направения сериал. Препоръчвам, Нетфликс.

# 498
O, имаме си отделна тема за ,,Frоm"    https://www.bg-mamma.com/?topic=1677688
Знам, почнах да чета, но там обсъждате от 2 сезон и затова не посмях да се включа още. Ще гледам да наваксам.
Благодаря за линка!

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 22:16 от Вечерница

# 499
Започнахме Liones.
Много подобен на Homeland, който ми е ТОП. Харесва ми.

# 500
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
The Are murders (Netflix, 5 ep) - Глупавичко,спокойно може да го пропуснете.

# 501
  • Варна
Вечерница, има тема 1 там, под снимката .
https://www.bg-mamma.com/?topic=1553076

# 502
Вечерница, има тема 1 там, под снимката .
https://www.bg-mamma.com/?topic=1553076
О, аз тази почит съм я изчела. Благодаря!

# 503
В момента гледам SEAL Team , вече започнах четвърти сезон, те са седем. Приятен е, нелош, за приключенията на екип Браво, американски командоси, "Тюлени".

Русичкият на последната снимка е любимецът ми, Клей Спенсър. Heart
Heart EyesHugBlush Той е най-младият от екипа. Мислех да напиша подробни впечатления, но май ще е чак като го гледам целия, сега ме мързи.

# 504
Този уикенд изгледах High Potential , американска кримка римейк на френска такава. Приятно сериалче ненатоварващо, всеки епизод си е отделен случай. Оригиналният френски сериал не съм гледал, но казват че бил също готин. 

# 505
  • София
Yurika Satomi,

И на мен ми е любим, ''SEAL Team''
Много силен и реалистичен сериал.
Няма да ти издавам какво ще стане нататък, гледай.

Аз съм в очакване на последния и финален за сериала, сезон 7.
Ако не се лъжа беше вече показан от AXN, но не съм 100% сигурен. Така или иначе не съм го гледал и чакам да го пуснат. Все някога ще стане. Simple Smile

Да припомня на феновете, че излезе сезон 3 на Invincible.
Мега велика и брутална анимация на Къркман (автора на комиксите за TWD).

# 506
  • Бургас
Русичкият на последната снимка е любимецът ми, Клей Спенсър. Heart
Heart EyesHugBlush Той е най-младият от екипа.

Колко е порастнал. Grinning
Спомням си го от някои детски филмчета. Grinning

# 507
  • Вестерос
Много ми е познат, не мога да се сетя от къде.

Френската версия на сериала Висок потенциал е много добра!!

# 508
  • Разпиляна във въображението
В момента гледам SEAL Team , вече започнах четвърти сезон, те са седем. Приятен е, нелош, за приключенията на екип Браво, американски командоси, "Тюлени".
[Русичкият на последната снимка е любимецът ми, Клей Спенсър. Heart
Heart EyesHugBlush Той е най-младият от екипа. Мислех да напиша подробни впечатления, но май ще е чак като го гледам целия, сега ме мързи.

ММ го гледа, аз не съм му фен. Обаче всеки път като засеча младичкия и го наричам "депресията". Не му знам историята и т.н., но винаги ми изглежда като човек с цялата мъка на света върху плещите си.

SEAL Team пробвахме да го намерим на Apple и на Шоутайм, но и на двете платформи е до трети сезон.

# 509
  • Вестерос
[Русичкият на последната снимка е любимецът ми, Клей Спенсър. Heart

ММ го гледа, аз не съм му фен. Обаче всеки път като засеча младичкия и го наричам "депресията". Не му знам историята и т.н., но винаги ми изглежда като човек с цялата мъка на света върху плещите си.

SEAL Team пробвахме да го намерим на Apple и на Шоутайм, но и на двете платформи е до трети сезон.
Точно от този коментар се сетих, че беше брата на Норман Grinning В Bates Motel.

Общи условия

Активация на акаунт