Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 105
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Сериозно? Откога това? Много харесвам Jon Ham.

# 526
И аз за първи път чувам. В роля или в живота?

# 527
Във филма. Не съм чувала да са двойка и в живота. Но във филма са много хубава двойка, отиват си със сигурност.

# 528
Той е 10-тина години по-млад, но нейният тип поначало са по-младите.

# 529
В сериала са двойка😀,малко подвеждащо се изказах,голям пич е,заради него гледах последния сезон на the morning show.
Препоръчвам по Нетфликс Public disorder буквално за една вечер го минах и така нехаресваните the Are murders лично на мен ми бяха супер лежерни и най-НЕ криминални серийки.

# 530
Аз също мисля, че Джон Хам е много добре изглеждащ мъж и има приятно излъчване. За съжаление, не участва в проекти, които биха ми харесали (нещо с мистерия, или криминална мистерия, или трилър, или фантастика).

# 531
В mad men /жесток сериал!!!/ има много актьори,които рядко засичам в други проекти,освен разбира се момичето с овчия,влажен поглед в Историята на прислужницата,но сциентолозите се уреждат добре в тази индустрия-том круз,уил смит и т.н(off topic-в дома и обкръжението на уил смит се допускат само себеподобни по вяра и на децата му било забранено да общуват с друговерци,може да е много добър актьор,но на мен лично детайли от личния живот ми влияят на желанието да гледам вече каквото и да е с тяхно участие).

# 532
  • Бургас
Не зная дали е от сциентологията, но Елизабет Мос (момичето с овчия поглед) играе в други филми и сериали, защото е продуцент на повечето от тях. За разлика от други актриси, които само чакат да им предложат роли, тя сама си ги създава.
Том Круз също си продуцира филмите.
Уил Смит отрече да е към тази църква.

# 533
Уил Смит има един филм, в който участва със сина си - After Earth, за който се говореше (когато излезе), че е по тяхното евангерие. Но може да е било само слух.

# 534
Определено имаше такива статии,четох ги около филма за сестрите Уилиямс,където играе бащата,и това помня със сигурност,както и сега виждам,че опровергал такива слухове,но то вече на какво да вярваш?
https://www.theguardian.com/world/2008/may/19/usa.filmnews
Irene Adler,не мисля,че добрите актьори трябва задължително да си създават ролите/продуцират филмите-за финансов интерес и контрол ако говорим,разбирам какво имаш предвид.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 22:00 от Calabria

# 535
  • Бургас
Не, разбира се, че не са длъжни да продуцират. Акцента беше на това защо тя участва в толкова много проекти. И причината е, че тя сама си ги създава. Не мисля, че религията й има нещо общо.

# 536
Да,честно казано не бях обърнала внинание,че фигурира и като продуцент😀 основно.

# 537
Аз също мисля, че Джон Хам е много добре изглеждащ мъж и има приятно излъчване. За съжаление, не участва в проекти, които биха ми харесали (нещо с мистерия, или криминална мистерия, или трилър, или фантастика).

След два месеца ще има нов сериал с негово участие в главната роля.

Още преди да е дебютирал сериала е подновен и за втори сезон даже.

https://www.imdb.com/title/tt30459041/reference/

# 538
Описанието не ми изглежда много интересно, за съжаление.

# 539
  • Бургас
Джон Хам играеше архангел Гавраил в Добри поличби сезон 2 (ако това се брои за фентъзи). Честно казано на мен втори сезон не ми хареса като сценарий, и ми беше странно да го гледам в тази.... донякъде комична роля.

Общи условия

Активация на акаунт