Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 064
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Италианката може да е на 60+ години, но какво тяло има когато е гола без скъпите дрехи!!!

Много се радвам, че ни подариха 2 год абонамент на Netflix ♥
Благодаря за препоръката за The hot spot ♥
Гледах  Silo двата  сезона много ми харесаха падам си по такъв тип филми антиутопия.

Хареса ми Чакала, страхотна игра на Еди Редмейн, после влязох и четох за истинския килър Чакала, явно е бил страхотен стрелец факт.

# 601
Имаше един сериал Beforeigners, какво стана с него? Също и Upload?

# 602
Тъкмо бяха пуснали нови сезони на От местопрестъплението: Лас Вегас по Кино нова и ги спряха след края на втория сезон. Някой има ли идея дали ще пускат трети сезон?

# 603
  • Вестерос
Upload се чака последния финален сезон.

# 604
Италианката може да е на 60+ години, но какво тяло има когато е гола без скъпите дрехи!!!

Много се радвам, че ни подариха 2 год абонамент на Netflix ♥
Благодаря за препоръката за The hot spot ♥
Гледах  Silo двата  сезона много ми харесаха падам си по такъв тип филми антиутопия.

Хареса ми Чакала, страхотна игра на Еди Редмейн, после влязох и четох за истинския килър Чакала, явно е бил страхотен стрелец факт.
Често се използват статисти за някои сцени.

Иначе аз си припомням "Корморан" старите серии и се моля скоро да пуснат нови. Нямам нови предпочитания. Последният сезон на "Шетланд" не ми хареса.

# 605
Гледах и сериала Pachinko, и новия сезон на Squad game малко се повториха  игрите на смъртта, но биваше, явно ще а разтвглят "дъвката" и ще има още сезони.  Харесвам азиатското кино 🥰

# 606
Upload се чака последния финален сезон.

Оо, хубава новина! Благодаря, чакам го, но май не помня вече какво стана в предния сезон Laughing

# 607
Tsugumi_, новият четвърти сезон на Корморан Страйк вече е наличен в Max.

# 608
  • UK
Сезоните на Белият лотос свързани ли са? Не съм гледала втори, но искам да гледам трети заради българския актьор.

# 609
  • Бургас
Сезоните на Белият лотос свързани ли са? Не съм гледала втори, но искам да гледам трети заради българския актьор.
По-скоро няма особена връзка, освен общата атмосфера и идеи...
Масажистката от сезон 1 и още един персонаж се завръщат и в сезон 3, но вие вече ги ,,познавате,, от сезон 1.

# 610
Paradise
Zero Day
Prime Target
Aremorden
Surface 2
Rocco Schiavone 6
NCIS: Sydney 2

Цитат
Тъкмо бяха пуснали нови сезони на От местопрестъплението: Лас Вегас по Кино нова и ги спряха след края на втория сезон. Някой има ли идея дали ще пускат трети сезон?
В замундата няма ли  ги?  Ако сте на ти с руския  мога  да дам линк  за гледане онлайн на всички сезони.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 14:33 от Danifin1

# 611
Всеки сезон се развива действието  в различна държава 1 сезон  е в  Хаваи, 2 сезон е в Сицилия, 3 сезон е в Тайланд -Пукет и Ко Самуа. "Белия лотос" е  име  на верига  хотели. Не са свързани, а по скоро подходът, хумора и начина на поднасяне на историята хумористично. На мен много ми харесаха 1 и 2 сезон.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 16:01 от Bria

# 612
  • Countryside
Последният сезон на "Шетланд" не ми хареса.
Къде го гледате? Похвалиха ми го, харесвам такъв тип сериали, но нещо не мога да намеря къде да го гледам. Май е BBC продукция..

# 613
В Белият Лотус не съм усетил във 2-ри сезон да има хумор.

Ох как мразя Нетфликс, пуснали са нов сериал с Де Ниро - Zero Day, и щото са си Нетфликс не е преведен на български... толкова ли не могат да пуснат един ИИ да им преведе продукциите.

# 614
В Белият Лотус не съм усетил във 2-ри сезон да има хумор.
А аз се смях със сълзи и глас 😀 Истински се забавлявах!
Новия сериал на Де ниро ще го гледам в Нетфликс, не се очертава скоро да има български субтитри.

Общи условия

Активация на акаунт