Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 039
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Къде го има Dig? Не го намерих в торентите, някъде стриймва ли се?

Има го в замунда,вчера га свалих.

# 646
Ще пробвам Mr. Inbetween, докато чакам нови епизоди по другите ми сериали. Оценяват го на 8.9 в imdb, изглежда интригуващо.
"Рей Шусмит е баща, бивш съпруг, гадже, брат и най-добър приятел; трудни роли за жонглиране в модерната епоха. Особено когато си и наемен престъпник."

# 647
  • Варна
Един лек и, бих казала приятен сериал за ,,края на света ни", само 6 еп. по 45 мин.   ,,Earth Abides'' 2024    https://www.imdb.com/title/tt26443935/

# 648
В Замундата е Dig. https://DMCA-removal-from-Google/banan?id=442445&t=tv Но трябва да си регистриран, за да теглиш.
В Сийл Тийм, Тюлените, казаха нещо, което ми се струва абсурдно,
Скрит текст:
когато плениха Рей, че за пръв път американски пехотинец попадал в плен. И аз някаква, ама вие сериозно ли, за пръв път?! Anguished Rolling Eyes Това документиран факт ли е, звучи ми абсурдно. Толкова години, откакто Тюлените ходят по мисии по принцип, в реалния живот, и нито веднъж не са хващали никого? Айде бе!
Сонко е много сладък, но малко прекалено ми идва на моменти неговата пиперливост. Flushed

Физиката му маалко е закръглена, представям си го как нагъва манджи, епично големи бургери и пържоли. Laughing Това, че е от Тексас, донякъде обяснява защо е пълничък. Гледах в ютуб един документален филм, за наднорменото тегло в Тексас, и там явно има доста места, където можеш да се наплюскаш евтино. Филмът проследяваше един зевзек, чиято цел в живота е да спечели де що има награди за изяждане на много храна за определено време. Frowning Grin Laughing Stuck Out Tongue Closed Eyes Trollface То не е много за смях де, цялата тази вредна храна, като я ядеш редовно, и какво се случва с артериите, всички знаем...
Не казвам, че Сони е чак дебел де, но лекичко е с наднормено тегло, според мен. Поне така ми изглежда. Абе, тъкмо като за мен. Satisfied Да си намеря някой като него, и двамата заедно да, хм... плюскаме. Relaxed Relieved Smirk С мярка де, опитвам се да се ограничавам, доколкото слабите ми ангели ми позволяват.
И си мисля, докато гледам Сийл Тийм, че привлекателността на мъжете в униформи няма да изчезне никога.

# 649
За съжаление бгмама не дава да се постне линка, но ще търся утре. Не знам защо не успях да го открия вчера...

# 650
  • София
И аз се опитвам да сваля Dig, но няма сийд.

# 651
Professor T - 4 сезон

# 652
Снощи изгледах няколко епизода от Paris Has Fallen / Код:Париж , има напрежение и екшън, но пак има наивитети, явно са си типични за екшънчетата.

# 653
Гари Олдман не е щастлив, че непрекъснато губят от Шогун:
Скрит текст:

Това е по-скоро шега - той, естествено знае, че те ще оберат всички награди тази година.

Направи ми впечатление, че изглежда в относително добра форма. Чудя се дали използват дубльор за шкембето му в сериала, или напълнява наистина? Не е здравословно.

# 654
Може наистина да е ядосан. Така навремето Деф Лепард се ядосваха,че тъкмо издадат албум и в същото време и Майкъл Джаксън издава албум и обере точките... Yum

# 655
  • Berlin
Може да е изкуствено шкембе.

# 656
  • София
Хора, гледайте новия Декстър:
Dexter: Original Sin (2024)
https://www.imdb.com/title/tt32252772/

Велик, велик, велик! Simple Smile
https://bg-mam.ma/p/1732261/49369388

# 657
  • SA
Ох, Diavolo, знам, че ако препоръчваш нещо толкова възторжено, почти е сигурно, че е много добро.
Подходящо ли е да се гледа този сериал, ако човек не е гледал предходните. Аз в далечното минало съм гледала няколко от първите сезони и съм наясно за какво става въпрос, но и доста сезони съм пропуснала.

# 658
  • София
Хмм, малко ми е сложен въпрос. Ноо, според мен може, да. Гледай си го сега, няма драми. Още повече, че ако тръгнеш да гледаш шоуто майка, ще има да го влачиш дълго време. Това са 8 дълги сезона от доброто старо време, когато епизодите не бяха по 6-10. Simple Smile

Тиф,

имам нов топ 5.
За втори път си го променям

Новият ми топ 5:
Shōgun
Fallout
Dexter: Original Sin
Disclaimer
The Penguin

Предисторията:
Скрит текст:
Fallout (2024)
Shōgun (2024)
Dune: Prophecy (2024)
3 Body Problem (2024)
Twisted Metal (2024)

Тиф, имам нов топ 5, моля да го зачетеш него.
Много го мислех и ми е много сложно, но този топ 5 ми е много по-обективен. Съжалявам много за трите заглавия, които махам, страшно много ми харесаха, но няма място за всички...

Нов ТОП 5 за 2024:
Shōgun
Fallout
Landman
Disclaimer
The Penguin

Съжалявам много за Dune: Prophecy, 3 Body Problem и Twisted Metal, но при първите пет или има нещо невероятно или са ми легнали повече на сърцето. Нищо лошо за отпаднала тройка, всеки един от тях е отличен и заслужаващ мястото си, но това е положението.

# 659
Аз мисля, че самостоятелно няма да впечатли чак толкова Dexter- Original Sin.
Тръпката и емоциите ни са заради сериалът майка и от там се кефим на актьорската игра и приликите с младите актьори в предисторията, дори и някои от персонажите в главния сериал да се играят от други актьори в този.
Иначе и аз се изкефих на макс. Даже си пуснах наново да гледам Декстър и съм на 4-ти сезон. Помня, че когато го гледах за първи път, някъде 5-6 сезон ми изгуби интереса и после пак ме увлече, но чак сега с продълженията се зачетох за екипа, който го прави и разбрах защо така се е случило.
Ще чакам лятото за продължението.

Общи условия

Активация на акаунт