Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 105
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Някои от нещата са за затвор, струва ми се, че ще има още последици. Това момиче, което е имало дълга връзка с него и Аманда Палмър, е на практика бездомно, с психически разстройства в миналото (хранителни разстройства и престой в клиника), без роднини - откъдето и да се погледне, е от уязвима група. Ако беше нашата прокуратура, да се е самосезирала, но тяхното право е различно.

# 226
  • София
Ще се гледа!Надявам се да е последен сезон и да завършат силно,както започнаха.
Няма нужда от точене на локуми и измислици.
Колкото и да ми харесва сериала и да ми се иска да продължи, съм на същото мнение.

Доста си поревах и замислих над темите, които са засегнати в него, наистина страхотен и докосващ сериал.

Нямам търпение за третия сезон.

# 227
  • Berlin
Уф, The Graveyard Book е много хубава.
Нетфликс започнаха сериал по The Sandman и после за момчетата духове детективи, пак от света на Sandman мисля, че щеше да е. Предполагам, че няма да ги продължат.

# 228
  • Вестерос
Sandman щял да има втори сезон обаче.

# 229
  • София
На мен Sandman много ми хареса.
Моля, препоръчайте някоя английска кримка, харесвам UK сериалите.

# 230
  • Burgas, Bulgaria
Теди, ето този сериал, много е силен! Heartpulse   https://www.imdb.com/title/tt3428912/

# 231
  • Бургас
Подкрепям за Happy Valley ! И искам да благодаря на хората, които препоръчаха Vigil     и   Ludwig

Много са различни и не че нямам забележки, но беше приятно и замислящо гледането!

# 232
  • Бургас
Ludwig, къде мога да го гледам с български субтитри?

# 233
  • Бургас

Преди седмица-две го гледах от архива на ЕОN /по Pickbox TV доколкото си спомням / ,но не знам в момента дали е наличен ...

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 09:54 от lady Koup

# 234
  • Berlin
Sandman щял да има втори сезон обаче.
А, вярно, да, ами ако са го снимали вече, може и да го пуснат. Тази година трябва да е.

# 235

Преди седмица-две го гледах от архива на ЕОN /по Pickbox TV доколкото си спомням / ,но не знам в момента дали е наличен ...
Happy Valley го издирвам под дърво и камък, но намерих само първи сезон във Vbox. В замунда го има, но няма peers и seeds, и не се тегли. Единствената друга опция е платена - в PickboxNow, Apple tv също.

# 236
  • Варна
Тук, ако нямате проблем с дублажа С1 И 2   https://rezka.ag/series/drama/14259-schastlivaya-dolina-2014.html#t:88-s:1-e:1
 С3    https://rezka.ag/series/drama/14259-schastlivaya-dolina-2014.html#t:232-s:3-e:1

# 237

Happy Valley го издирвам под дърво и камък, но намерих само първи сезон във Vbox. В замунда го има, но няма peers и seeds, и не се тегли. Единствената друга опция е платена - в PickboxNow, Apple tv също.
Happy Valley всички сезони ,но на руски
Happy Valleyи тук ако успеете през VPN.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 15:39 от Danifin1

# 238
Вчера Гейман е направил изявление - писмен отговор на сайта му. В него казва, че никога не е отричал, че е имал отношения с тези жени (особено с бавачката, която сега се явява главна обвинителка), но е отвратен и ужасен от нещата, които пише в дългата статията и те не са се случили. Т.е. обвинява я, че си измисля.

# 239
Сериал, който ми беше много интересен - The Breakthrough,  шведски, по действителен случай, само 4 епизода, Netflix.

Общи условия

Активация на акаунт