Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 117
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да, и след като изгледах Алис, Нетфликс ми препоръча Калмарите заради сходната тематика.Преди това въобще не знаех за Калмарите и хайпа около него.

Дарк сезон 2 ми върви трудно. Прекалиха с толкова много актьори и пътуване във времето. Преплитат се случки и много години.

# 211
За края на Ландман, сезон 1

Скрит текст:
Сред нощите разбрах развръзката и глобално трябваше да се случи точно това. Тъжното е, че загубихме централен персонаж (не е пустата Ребека🙄) и наш любимец се озовава на топа на устата😅🙈
Младите влюбени напредват поетапно, бавно, но славно, а щерката на Томи е щастлива в ситуацията, която сама си извоюва💪
Анжела и Томи ще ни радват и усмихват заедно и занапред, а Деми отблизо, чисто визуално, буди само възхищение!
Класически финал за мен, дано се вложи необходимото за интересно развитие както на героите, така и на интересния сюжет🙏

# 212
  • София
Alice in Borderland и на мен ми хареса много повече от Калмарите. Но за мен втори сезон си е напълно завършен, та се чудя какво ще правят в трети сезон.

# 213
Излязла е нова статия за Нийл Гейман и изглежда той няма да възстанови репутацията си скоро... Чак се замислих дали да не пусна нова тема за това (заради лоялната програма), но не ми се иска.
Не виждам светло бъдеще за проектите, свързани с него, имайте едно наум.

# 214
  • Berlin
Разкажи малко повече, моля!

# 215
Статията този път е в голям сайт и нещата са прекалено отвратителни, за да се преразказват - ето това е копие, което е архивирано и може да се чете свободно (на основния сайт искат абонамент): https://archive.is/W1arC

# 216
Alice in Borderland и на мен ми хареса много повече от Калмарите. Но за мен втори сезон си е напълно завършен, та се чудя какво ще правят в трети сезон.
Така завършва и мангата. Както втори сезон. Има само още две препратки към тези герои, но в други творби на автора. Това са отделни сцени и от тях става ясно какво работят героите и, че са женени.
Новият сезон каквото и да покаже ще е независим сценарий.

# 217
  • Бургас
Излязла е нова статия за Нийл Гейман и изглежда той няма да възстанови репутацията си скоро... Чак се замислих дали да не пусна нова тема за това (заради лоялната програма), но не ми се иска.
Не виждам светло бъдеще за проектите, свързани с него, имайте едно наум.

Аз не съм запозната с творчеството на автора. Единствено съм гледала и чела Добри поличби. Сериала по книгата (първи сезон) беше много добър. Втори сезон обаче (по сюжет само на Геймън по разбираеми причини) е пълен провал за мен от гледна точка на сюжета. Според мен не трябваше да правят втори сезон, макар че да си призная рядко се случва такава силна екранна двойка като Тенант и Шийн.

Но като цяло не се очудвам на "пакостите", които е вършил. То остана ли някой известен, който да не сш е позволявал волности.

# 218
  • Галифрей
От минала година знаех за драмата като излезе и ми стана ясно имало е причина никога да не съм го харесвала. Сещам за неговата книга и е направен филм “ Коралайн”   Филма съм гледала и брутално гадно е това а уж е за деца. Четох  коментари в туитър реакциите на хората аз като тях недоволствам. И  се чудех какво пак е направил тоя изврек? Видях статията отвратително е. След всичко това Нийл  никога няма да си възтонови репутацията си,ще рови в кофата за боклук какъв то е.

# 219
  • Berlin
Аз съм чела много негови неща, харесваше ми като автор, но това е нечовешко.
М/у другото има интересен момент в тази статия, родителите му са били някакви големи май в Сциентологията (минах много набързо из нея) и “Ocean at the end of the lane” може би да се базира на негови спомени от детството.

# 220
Да, богати сциентолози.
Наистина гнусните неща са от средата нататък.
Моето отношение към него беше умерено - никога не съм му била голяма фенка, защото мразя брутални сцени (независимо дали в книги или филми). Започнах активно да не го харесвам след смъртта на Тери Пратчет, когато Гейман започна едва ли не да се опитва да превземе наследството му. Сам се слагаше навсякъде, където се спомене Пратчет - статии, книги, клипове и т.н. Просто ми изглеждаше нагло и нахално.
Веднъж даже влязох в голям спор по този повод от стария ми Фб профил, на страницата на Света на диска. Писах им да престанат да навират навсякъде Гейман и тогава няколко души започнаха разпалено да го защитават. На им сега. Unamused

За мен беше очевидно, че той иска да омаловажи приятелството между Пратчет и личния му асистент Роб Уилкинс, както и да се изкара по-важен за опазване на наследството му дори от Риана Пратчет (дъщерята на Тери).

# 221
  • София
Скрит текст:
Така завършва и мангата. Както втори сезон. Има само още две препратки към тези герои, но в други творби на автора. Това са отделни сцени и от тях става ясно какво работят героите и, че са женени.
Новият сезон каквото и да покаже ще е независим сценарий.
Аз прочетох тази част от мангата, че са женени и претърпяват някакъв инцидент и попадат отново в Бордърленд част от героите и нови хора, където се запознават с Жокера но това е някакво много малко и някак незавършено и едва ли може да се направи цял сезон от него. Та май никой не знае какво ще има в този трети сезон. Може би ще е нещо като спин-оф. Очаква се да го видим тази година.

# 222
  • Berlin
Той сериалът завърши с картата на Жокера, така че сигурно това ще е в основата.

# 223
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ще се гледа!Надявам се да е последен сезон и да завършат силно,както започнаха.
Няма нужда от точене на локуми и измислици.

# 224
  • UK
Току що ББС са качили статия за Н. Гейман. Интересно ще е , тук се учи в началното училище една от неговите книжки. Голямата ми дъщеря преди години, а малката този срок. Пишеше, че Амазон са обявили че сезон 3 на Добри поличби ще завърши с един 90 минутен епизод без Гейман да има участие в продукцията. Дисни замразяват проект по негова книга The Graveyard book, а Нетфликс канселират друг сериал. Като до момента не е потвърдено че е заради обвиненията.

Общи условия

Активация на акаунт