Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 144
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Харесах и аз Disclaimer, въпреки че схванах много рано истината, а и имаше доста знаци. Единствено не ми се връзва
Скрит текст:
спасяването на малкия Ник от изнасилвача! Очаквах да излезе героизиране от майката на Джонатан - и защото е много смело да се върне пак на другия ден на плажа, и защото първоначално полицаите в дома казаха просто, че е станал инцидент. Отбелязах и после учудената реплика на бащата, като научиха от италианските. А в последния епизод разбрахме, че снимките с червения бански реално не са от деня на спасяването, а от предишния!
Наясно съм, че спасяването е и връзката между героите,  както и че трябваше умишлено само в един епизод да разкажат истината. Но все пак ми се искаше да видим и какво точно се случва в деня на удавянето. Явно трябва да се задоволим само с детайлите, показани при влюбения спасител Джонатан и реакциите .

Хареса ми много и че само Катрин от 4-мата родители не бягаше от отговорност! А решението й да  
Скрит текст:
се разведе ми е напълно логично. Да, съпругът й не искаше да я чуе, но и тя сякаш не държеше да бъде чута. Смятам, че винаги вътрешно в себе си го е обвинявала за случилото се (нали ги изоставя там). С разкриването на истината тя се освобождава и от него. Ник вече не е малък и не се налага тайната да крепи семейството. Не се налага да бъде съпруга, но най-после може да бъде майка без споменът на сина да трови взаимоотношенията помежду им. Затова за мен поведението и реакциите на съпруга не са ключови за решението й да го напусне, то е било предопределено.

# 376
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Night Agent/Нетфликс - имам го в списъка ми от година и все отлагам да го започна.
Покрай втори сезон реших да видя за какво става дума.
2 епизода по-късно и се отказвам, клише по клише,толкова е изтъркано,че ми звучи като екшън сериалче,спонсорирано от нискобюджетните кабеларки.
Сега върви последния епизод на сезон 2 Laughing  - ами ,същите глупости.

# 377
  • Mediterraneo
Аз харесах първи сезон, добре, де, не е от най- добрите сериали, но ще изгледам и новия сезон.

От няколко дни гледам The Beauty Queen of Jerusalem по Нетфликс. Много бързо завладява историята, сюжетът е интересен най- малкото с любопитните факти, които научаваш за една различна култура в едно минало време. Има какво да се желае и откъм режисура, и откъм актьорска игра, но се преглъщат дреболиите на фона на цялостната картина.

# 378
Warrior по идея на Брус Ли, за любителите на този вид сериали.
Аз го изгледах на един дъх и трите сезона. Не е само кунг фу. Никак не е лош.

# 379
О да,филмите с Брус Лий са интересни и смислени. Не знам защо у нас ги приемат като бутафорни...

# 380
Вчера приключих със Сена, хубав сериал за феновете на мото спортовете, изпипане е и добре заснет.
Изгледах и две серии на Doc, за докторка завеждащ отделение, която след катастрова има амнения и не помни последните 8 години от живота си. Сериалчето е приятно за разпускане, далеч е от медицинските класики, но става - леко захаросано е.

# 381
Джейсън Айзъкс участва в Белият лотус?? Не е моят сериал, а по принцип съм му фенка, сега се зачудих дали да не  го пробвам... Едва ли ще стане, все пак - преди време опитвах да го гледам и не ми хареса...
Скрит текст:

# 382
  • Варна
Не ме е срам да призная, че през годините отбягвах ,,The Handmaid's Tale", защото си мислех, че е някаква захаросана или драматична история от 18-19 век.
 Как съм грешала! Почнах С3 и съм запленена. Разкошен сериал!
  Намерих и темите тук, ще чета паралерно, простете ако кликна ,,Полезно" на пост отпреди години.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 20:55 от Пеева

# 383
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
"Нощния агент", приличен сериал, особено първи епизод много ми хареса как започна,
на моменти леки наивен с фантастични моменти направо, не особено оригинален,
но ми задържа интереса и докато не го изгледах целия първи сезон не мирясах.
Дано и втори да е на ниво.
https://www.imdb.com/title/tt13918776/

# 384
Аз започнах втория сезон на Нощния агент, но ми доскуча и го оставих.

# 385
"Нощния агент", приличен сериал, особено първи епизод много ми хареса как започна,
на моменти леки наивен с фантастични моменти направо, не особено оригинален,
но ми задържа интереса и докато не го изгледах целия първи сезон не мирясах.
Дано и втори да е на ниво.
https://www.imdb.com/title/tt13918776/

Снощи, го приключих, Както са казали и други по-напред, много, по-много зле, направо тъпня, все едно гледах сезон 2, ама от Алиекспрес.

на 30.1. пускат и сезон 2 на Рикруит по НФ

# 386
  • Бургас
Вчера започнах The Pitt.Много спешно отделение вайб ми носи но точно това ми харесва.Главния герой е Noah Wyle ако си спомняте от Спешно отделение д-р Джон Картър. Препоръчвам за любители на този тип сериали за сега има само 4 епизода.

# 387
  • UK
Аз започнах  Severance първи сезон и да питам вече съм на 3ти епизод, обаче нищо не разбирам. Дали проблема е в мен или по късно ще ми стане ясно.  Доста е препоръчван
и искам да му дам шанс.
 Разбира се след няколкото страници изписани за  Disclaimer го започнахме, страхотен. За съжаление нямам много време да го гледам.
 И вчера видях нов сериал на  Дисни - Paradise, пуснах го и мислех, че е политически трилър, ама май не е съвсем така, изненада ме. Епизодите излизат всеки вторник.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 11:59 от GreenP

# 388
  • Berlin
Имаме сега отделна тема за Severance, но се обсъжда повече 2ри сезон понеже започна този месец, ама нищо не пречи и за 1ви да говорим.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1732007

# 389
  • Галифрей
Този сериал хубав ли е?

https://www.imdb.com/title/tt9117054/

Общи условия

Активация на акаунт