Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 176
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Те режисьорите на Мидсъмър искали да ограничат убийствата,но зрителите се възпротивили – настоявали да има много трупове. Yum

# 406
Изгледах Disclaimer. Не е сериал, който можеш да гледаш наведнъж. Имах нужда от паузи, да осмисля видяното.
Разкошна атмосфера за историята - подтискащи цветове, обзавеждане, игра със светлината, водене на камерата. Котките бяха особен детайл, който много ми допадна.
Превъзходна игра на целия състав. Кевин Клайн като сърдито старче ме накефи най-много.

# 407
В момента съм загледала
Prime Target
Sight Unseen

# 408
Аз продължавам с HPI, на трети сезон съм, но започна да му доскучава. Дали ще гледам 4-ти не зная.
Happy valley втори сезон ме чака. Освен да го отпочна него.

# 409
  • София
Между другото новият сезон на Страйк е качен в Замунда, свалих си го. Чудя се да чакам ли превод или така да го гледам с английски субтитри
По коя книга?
Аз наскоро се сдобих със смарт тв (не се смейте, 17 години карахме с несмарт), тук намерих и линк за сезона по Мастилено сърце

# 410
Новият сезон е по мастилено Черно сърце

# 411
За Убийсва в Мидсамър някъде пишеше, че сценаристите веднъж забравили един труп. Т.е. едно от всичките убийства не го обяснили накрая кой и защо го е извършил😀. Всичките английски сериалчета от този тип следват модела на Агата Кристи. Аз съм им фен, защото не ме натоварват.

# 412
Мидсамър е много разпускащ сериал, независимо че сума си народ избиха Laughing Атмосферата и главните герои са много симпатични. Доколкото знам в момента даже снимат нов 25ти сезон.

# 413
Веднъж Барнаби ме разби като каза на жена си,че в селата (на Мидсъмър) хората са извратени и престъпници по природа,за разлика от градовете! Но в реалността е точно обратното. Laughing Но простени са такива художествени измислици. Стига да са интересни. Yum

# 414
  • София
Не си спомням добре епизода (Приятели, но бих го изгледал)...та, какво се крие зад това меме? Blush
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=936974688561768&id=100067477369313

# 415
  • Галифрей
Не си спомням добре епизода (Приятели, но бих го изгледал)...та, какво се крие зад това меме? Blush
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=936974688561768&id=100067477369313

Това е началото на сезон 10 където Рос хваща Рейчъл и Джоуи да се целуват и той викаше “ Аз съм добре” 😂

# 416
  • Вестерос

това съм аз Grinning

# 417
  • София
Новият сезон е по мастилено Черно сърце
Благодаря, вече го изгледах в руски сайт, за който са дали линк още в края на декември.
Руснаците са опасни хакери, няма празно при тях, като са извън ЕС. Имат руски/английски субтитри, руско аудио... пълно обслужване

# 418
  • София
Влизам да препоръчам полския сериал The Thaw.
Много мрачен, напълно в стилистиката на "Мостът" (да кажем) и изобщо на скандинавските сериали!
След изгледани два епизода впечатленията ми са повече от чудесни!

https://www.imdb.com/title/tt11558684/

# 419
Записвам се при вас, за идеи за сериали. Изгледахме втори сезон на Fate: The Winx Saga

Общи условия

Активация на акаунт