Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 064
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
На мен на мен "градчето" ми харесва. Набелязала съм си някои локации в Looe и St Germans за посещение.

# 556
А знаете ли къде е този остров Сен Мари? Май е измислен за сериала (не помня дали съм питала преди)?

# 557
А знаете ли къде е този остров Сен Мари? Май е измислен за сериала (не помня дали съм питала преди)?

Гваделупа.

# 558
Благодаря 🙂

# 559
  • UK
Не е измислен, St.Martin е Карибски остров. Мартиника е най - близкия голям остров с международно летище.

# 560
  • Вестерос
Изгледах Dexter New Blood, хареса ми без последната серия, ужасен ужас беше... все едно не беше Декстър и краят...

НО почнах Dexter Original Sin, много добро начало и хора, в шок съм! Актьорите, които играят младите версии са 1:1, младата Дебра дори говори като старата, затварям очи и все едно е старата! Интрото е просто уау. Много съм впечатлена. Още съм в началото, така че няма как да дам за историята мнение. Слейтър обаче не ме кефи за Хари, май само той ми е за сега неподходящ.

# 561
Не е измислен, St.Martin е Карибски остров. Мартиника е най - близкия голям остров с международно летище.

В сериала е Сен Мари, не Мартин.

# 562
  • UK

В сериала е Сен Мари, не Мартин.
Да да , права си. Тъкмо пускаме новия епизод и казаха Saint Marie.  Аз все се оглеждам за почивки на Мартиника, от както  го гледаме с децата.

# 563
True blood , ММ го гледа сам, обаче ми вика абе има един висок и рус винаги е гол. Та, с мен го изгледа втори път.
Александър Скарсгард. Аз заради него изгледах всички сезони.

# 564
Колелото на времето е приличен сериал, дори ми харесва. Фен съм на книгите, дори като започна сериала преди няколко години препрочетох цялата поредица за няколко месеца.
Казвал съм го много пъти, човек за да се наслади на една продукция трябва да не сравнява екранизацията и книгата, да ги възприема като две различни неща.
Хрониките на Шанара (сериалът) си беше зл направен, докато КнВ е пипнат, магиите (силата) много добре са визуализирани.
Много вярно. Сериалът се подобрява с всеки следващ сезон. А последният трейлър е експлозивен. Много добре са се справили. 👏

Само да не ми режат от историите с Мат, че ще ги бия с ашандарей. 😁

# 565
Разбира се ,,Йелоустоу,, гледах го преди няколко години, е  страхотен сериал. С  Кевин Костнър ,   Кели Райли и други отлични актъори. Изгледах и ,, Шогун,,-добър като опознаване на японските нрави в миналото, но тежък за изживяване.
Сега гледам ,,Позлатената епоха,, и ,, Истински детективи,, коренно противоположни, но интересни.

# 566
+1 за Severance Изгледах първи сезон - оригинален сюжет, хубаво заснет и със супер музика!

# 567
Изгледахме вкъщи Денят на чакала с Еди Редмейн. Хареса ни. Чак стискахме палци да не хванат убиеца. Flushed
Явно се очертава да има следващ сезон.

# 568
Чакаме го с нетърпение.

# 569
Приключихме с Лъвицата и започнахме Lucifer https://www.imdb.com/title/tt4052886/?ref_=fn_all_ttl_1
Малко ми е шантав, обаче главният герой е британец и само заради бритиш инглиша му си заслужава да се гледа, така ми пълни ушите с тази липса на "Р" в края на думите Heart Heart Heart

Общи условия

Активация на акаунт