Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 064
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Същия този актьор играе в един британски комедиен сериал - Miranda. Един от любимите ми сериали. Главната актриса е сценарист и продуцент и е много забавна.

# 571
Благодаря, ще го имам предвид и него!

# 572
  • Галифрей
Миранда Хард е страхотна и толкова забавна нейният сериал кърти! 😁❤
Тя участва и в “ Call the Mindwife “ Аз така и не съм го почнала този сериал има сигурно 14 сезона. Виждала съм откъси вижда ми се бая драматично.

# 573
  • Бургас
Call the Midwife даваха навремето един сезон по българския канал FOX (сега STAR), но така и не продължиха да го дават, а беше много интересен.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 08:42 от Irene Adler

# 574
  • Berlin
"Call the Midwife" e.

# 575
  • София
Оооо, страхотен е, емоционални са сериите!Но още не съм минала и 3 сезона даже - понеже са много серии на сезон и някак си трябва да се гледа на почивки.

# 576
  • Галифрей
Щом е хубав ще го гледам ❤Виждам много са а и плюс коледните специлиални епизоди. Мерси 😘

# 577
  • Бургас
Снощи започнахме семейното гледане на „The Crow Girl“ – криминална драма в 6 епизода по поредица книги на Ерик Аксел Сунд ( общ псевдоним на двамата шведски съавтори ).
Сериалът е британски и е съвсем нов – пуснат е на 16.01.2025 г.
Определено се усеща особената скандинавска атмосфера , макар действието да е пренесено в Бристол...
Още с първите кадри ни „показват“ мястото и извършителя, но естествено така, че да не можем да го разпознаем сред действащите персонажи.
След два изгледани епизода мога да кажа, че е интересен и със сигурност ме заинтригува да разгадая събитията...
Умело са преплетени двете нива в разказа. От една страна сюжетът е потопен в ежедневните проблеми и бита на героите – реалистична и многостранна картина на съвремието. От друга – ни залива усещането за зловещост и неизбежна обреченост – абе совите не са това, което са...
Тази паралелна противопоставеност ( ако може да има такова определение ) е постигната чрез водещите действащи лица - главен инспектор детектив  Жанет Килбърн и психотерапевтката София Крейвън ( чиято фамилия, според мен е неслучайна ...). Жанет е експресивна и невъздържана, емоциите се леят от нея; София
 е обрана, непроницаема и систематична, изключително сдържана... Двете жени за сега си сътрудничат, но ми се струва че не всичко е „на масата“ между тях...
Докато детектив  Килбърн е доста прозаичноприземена поради темперамента и семейните си проблеми, то психотерапевтката Крейвън, според мен, е тъмна вода. Има нещо дълбоко покрито и потиснато в нея. Мистериозна и потайна е, и очаквам Всякакви изненади от нея.
Харесва ми актьорската игра, особено на заподозрения за момента – винаги съм се възхищавала на способността на актьорите да изиграят пълнокръвни мръсници...
Единствено познат ми е Дъгрей Скот и въпреки засега периферното му присъствие, му се наслаждавам...
Харесва ми как в британските сериали показват реалистичната картина – това че за обществената сигурност и против престъпността се борят едни напълно редови и обикновени хора. Уязвими, несъвършени и понякога неспособни да се справят дори с личните си проблеми и демони...
Препоръчвам

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 10:35 от lady Koup

# 578
lady Koup, на коя платформа го има?

# 579
  • Бургас
Eni27, аз го тегля от торентите.

# 580
  • UK
Изгледах Apple Cider Vinegar, благодаря за препоръката. Аз мислех, че е някаква любовна съпунка и никога нямаше да му и обърна внимание. Много ми хареса, аз и преди споменах, че свекър ми се лекува една година така , преди да отиде на лекар. Интересното е, че и той прави такива магнитни процедури  след операцията.  Скоро слушах един подкаст и казаха, че вече освен булимия и анорексия, зачестяват случаите на Оторексия под влияние на различните социални мрежи.

Уикенда докато гладих и сгъвах купища пране изгледах Are Murders,  хареса ми. Мястото е прекрасно, толкова хубав сняг.

# 581
  • Mediterraneo
Aremorden по Нетфликс изгледах тази сутрин, че се събудих много рано. Шведски мини сериал, по творби на Вивека Стен, автор, когото много харесвам, но само с две преведени на бг книги.
2 отделни истории са, героите са много симпатични, всеки с неговите си драми, невероятни зимни гледки и интересен сюжет. Съжалявам само, че няма още серии.

# 582
Започна 3-ти сезон на Белият Лотус. Та реших да изгледам 2-ри сезон. Преди година го бях започнал, но го зарязах. Сега се напънах да го изгледам... е пълна загуба на време е 2-ри сезон, голяма тъпня.
Даже се чудя дали да почвам 3-ти.

# 583
Хм, по Стар крайм май издаваха всички налични епизоди на Убийства в рая и от утре ще го започнат от първи епизод (според програмата, която намерих)?!

# 584
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледахме вкъщи Денят на чакала с Еди Редмейн. Хареса ни. Чак стискахме палци да не хванат убиеца. Flushed
Явно се очертава да има следващ сезон.

И аз така.Нямах търпение да гръмне чернокожата полицайка,за да не му се пречка.
Ще има втори сезон да. Редмейн е толкова кют.

Вмомента гледам Сайло 2. Заради него си пуснахме Апъл + и много съжалявам.
Мудно върви,гледам с едно око. Все се надявам на нещо да се случи,а 5 епизода досега празни приказки.Да не говоря,че физичните закони за нищо ги нямат.

Общи условия

Активация на акаунт