Кола под наем

• 839
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Според мен, трябва да си преоцените ценностите. Това ще ви спести доста проблеми и финансови залитания. Никой нормален човек не си мисли, че 18 годишен младеж може да изкара пари за нов мерцедес.

# 16
Здравейте, моля за препоръки за кола под наем за по-дълъг период! Колата ми ще е на дълъг сервиз близо два месеца, а за съжаление нямаме втори автомобил. Разглеждах различни варианти, но все пак моля за препоръки за коректна фирма, искам да наема електрически автомобил със стикер, ползвам го всикдневно, имам ангажимент с деца и ми се ще да имам възможност да спирам без ограничения! Благодаря!

# 17
  • Mediterraneo
Аз не бих взела с името и документите си кола и да я дам на 18-годишен с книжка от месец.

# 18
Аз не бих взела с името и документите си кола и да я дам на 18-годишен с книжка от месец.
Само да кажа, че я имам вече от близо година.

# 19
  • Mediterraneo
Това никак не променя нещата. Първият пост по темата казва достатъчно. Аз и на дъщеря си не бих наела кола на мое име, защото има книжка от година. Всъщност, без значение от стажа, не бих наела кола за никого на свое име. Щом има ограничения, явно има смисъл от тях. Между другото, в Испания застраховките за млад шофьор са потресаващо скъпи. Колкото по- голям стаж имаш и нямаш провинения, толкова по- малко плащаш. Няма да се питаме защо.

Общи условия

Активация на акаунт