Тежест и натиск в гърдите

• 336
  • 9
  •   1
Отговори
Този месец минава ужасно. Имам чувството, че съм минала през всеки грип и болест. И понеже нали няма за какво да се притеснявам от вчера изпитвам тежест в гърдите, няма нещо по засилено при вдишване или издишване и болката е разпределена равномерно, но понякога ме преръчква. Забелязах, че като се разсея с нещо не му обръщам толкова внимание. Аз съм тийн и не мисля, че е сърдечно. Случвало ми се и друг път, но се оправя след като спя. Не знам дали е от стрес , защото постоянно мисля за това да не ми стане лошо, защото този месец минах през много. Тъкмо се оправих и сега това.

# 1
Имам абсолютно същия проблем от 3-4 дни. 1:1 е.

# 2
Имам абсолютно същия проблем от 3-4 дни. 1:1 е.
Ходи ли до доктор?

# 3
Не съм ходила. През деня сякаш нищо ми няма - случва ми се основно вечер. Вчера след като взех валидол и се оправи, което ме навежда на мисълта, че вероятно е на психична основа.

# 4
Не съм ходила. През деня сякаш нищо ми няма - случва ми се основно вечер. Вчера след като взех валидол и се оправи, което ме навежда на мисълта, че вероятно е на психична основа.

Възможно е.. При мен от вчера не е изчезвало освен за малко сутринта

# 5

Пречи ли ти да дишаш? Къде го усещаш точно? Боли ли те?

# 6
  • Банско
Това прилича много на киселини или гастрит. Забележете дали става след храна, след определени храни също. На мен ми се получава от консумация на глутен, откакто спрях всичко с пшеница и глутен, това същото чуство изчезна, но аз знам, че при мен е от киселини и гастрит.
Трябва да го потвърдите дали е найстина или просто стрес и паник атаки.

# 7
Това прилича много на киселини или гастрит. Забележете дали става след храна, след определени храни също. На мен ми се получава от консумация на глутен, откакто спрях всичко с пшеница и глутен, това същото чуство изчезна, но аз знам, че при мен е от киселини и гастрит.
Трябва да го потвърдите дали е найстина или просто стрес и паник атаки.

При мен вероятно да е от киселини - обикновено се случва след хранене, а и имах киселини тези дни.

# 8

Пречи ли ти да дишаш? Къде го усещаш точно? Боли ли те?
Дишам си нормално, на моменти има някаква малка болка и е по целия обем на гърдите но по скоро по в горната част на деколтето

# 9
  • София
Вероятно са киселини. Пробвай с някакви антиацидни таблетки.

Общи условия

Активация на акаунт