Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 16

• 25 930
  • 407
  •   1
Отговори
# 105
Спот за петна ползвам и аз. От години не оставам без него.

# 106
Подкрепям за Спот на Перилис. Установих обаче, че ми е най-удобно да ползвам течността, а не пулверизатор. С пръскалката не мога да нанеса достатъчно количество препарат върху петната.

Друг добър препарат на същия производител е Фаянс. Много добре се бори с котления камък.

# 107
Дами, точно по темата съм - имам оклепани с риванол бели чаршафи, които доста харесвам Sob

Направих най-първосигналното, което ми хрумна - накиснах ги в доста концентриран разтвор с Доместос. Вече над 24 часа са в легенчето, обаче промяна нулева. Да ги изстискам и да пробвам с Вениш за бяло или да ги пиша бегало и да купувам нови? Някакъв друг вариант?

# 108
Никакъв вариант за риванол няма. Не излизат с нищо петната. Изпробвано.

# 109
Никакъв вариант за риванол няма. Не излизат с нищо петната. Изпробвано.
Абсолютно! Риванол не се почиства с нищо!

# 110
Бре, това не го знаех. Имам един чаршаф с едно оранжево петно и мислех, че е от флумастер, ама може и да е от риванол. Дали е оранжево петното от такъв или е жълто?

# 111
  • Mediterraneo
На някои материи и цветове може и оранжево да стане.

# 112
Да, от много третиране става оранжево.

# 113
Ще го пробвам. А как се справя с петна върху цветни дрехи, нали не обезцветява тъканите?Thinking

# 114
Внимание!.
Спот ми е обезцветявал, така че по добре опитайте със сапун за петна или най добре сложете малко течен препарат за пране върху петното,но не търкайте.
Оставете така докато пуснете пералня.
Може да оставите и часове или ден няма проблем. Всичко ще се изпере .Гарантирам

# 115
Ще го пробвам. А как се справя с петна върху цветни дрехи, нали не обезцветява тъканите?Thinking
При мен не е имало никога обезцветяване.

# 116
  • Mediterraneo
И при мен не е имало обезцветяване, затова и толкова го харесвах този препарат.

# 117
Мъжът ми има червен пуловер /носи го най-вече около Коледа и НГ/, видях че има петна като от мазнина, намазах ги с Вениш, оставих го така 10-ина минути, в пералнята сложих 50-80 гр. и го завъртях с други цветни неща, разбира се с цветоулавящи кърпички. Всичко изчезна, а и при другите дрехи не видях нещо да се е обзцветило.

# 118
Спот никога не ми е обезцветяваш, но той не трябва да се оставя много върху петното. Третирам непосредствено преди да пусна пералнята.

# 119
Да, от много третиране става оранжево.

Потвърждавам, от яркожълто стана тъмнооранжево след престоя в разтвора. Laughing
Окей, дами, много благодаря, ако се случи пак, ще знам да не се занимавам...

Общи условия

Активация на акаунт