Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 16

• 26 373
  • 408
  •   2
Отговори
# 180
  • софия
Пръскам ги с Медикс за фурни в мивката. После в миялната.
Предупреждавам, че на рамката на филтрите се промени цветът, но се почистват перфектно.

# 181
С какво почиствате металните филтри на абсорбатора?

Директно в съдомиялната.

# 182
Тенджери и тигани отвън съм почиствала с препарат за фурна (например Медикс). Намазвам дъното обилно и оставам да престои. Всичко пада.
С това ли? Силно ли е, трябва ли да се работи с ръкавици?

Yasmin17, много харесвам ароматни препарати, но от това веро аромата остава по чиниите и после се прехвърля на храната. Затова не ми харесва

# 183
Morkovelka99, с този:

Силен е, да. Аз ползвам ръкавици и стара четка за зъби, за да го нанеса.

# 184
Той е същия, първият е с пулверизатор.
Силен е, с ръкавици трябва да се чисти.

# 185
  • При децата ми
Имам показания от Грийни препарат и е доста силен. Почиства фурната идеално! Задължително с ръкавици го ползвам.

# 186
Всякакви препарати ползвам с ръкавици. Преди няколко години ръцете ми придобиха ужасен вид и все още не са ее оправили напълно от веро. Понякога съм небрежна и пропускам, но като започнат ноктите да ми се чупят устремно, се усещам.

# 187
Аз нямам навик да слагам ръкавици и затова попитах дали е много силен.
Почти бях сигурна, че този Медикс без помпата го имам, но не го откривам. Нищо ще купя нов, но мисля да взема с помпата щом са еднакви, струва ми се, че по-лесно ще се нанася. Само пръскам и чакам и после бърша.

# 188
Здравейте, търся препарат, който е специално за огледала.
Не е същото като препарат за стъкло. Вече в три магазина за препарати питах и все нямат, имали, но нямат в момента и т.н.
Ако някой е ползвал, ще се радвам да чуя предложения.

# 189
Огледалата заблестяват при мен с две стъпки- първо почиствам с препарат за стъкло , после с онези ДМ- ски гъби само с вода.
Само с чист спирт и хубава хартия , която не пуска власинки също става. Огледалното стъкло на печката чистя единствено със спирт, нищо друго не помага за мазни петна.

# 190
  • София
Сидолин на мен ми върши работа и за огледалата.

# 191
  • оттам, откъдето започва България
Аз съм доволна от пяната за стъкла на Лидл, с амоняк е.

# 192
Имам една подобна пяна от Щатите, много ми замазваше на мен стъкла и огледала.
Останах приятно озненадана от Циф за баня- никаква миризма и добро почистване.
Друго , което мога за похваля е,  е Вениш Окси - нещо си , спрей за петна, накапана на много места черна тениска с мазнина  и прана безуспешно, се изчисти перфектно. Преди пране пръскам и подмишниците на мъжките тениски с него.

# 193
А как я нанасяте тази пяна от Лидл на стъклата?

# 194
От време на време във ФБ ми изскача реклама за едни кърпи за прозорци, огледала, керамични котлони, стъклени повърхности. Черни на цвят, не е точно хартия, но на вид наподобява на нещо подобно. Мисля че са по няколко в пакет. Някой има ли представа за това?

Общи условия

Активация на акаунт