Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 16

• 25 197
  • 404
  •   1
Отговори
# 60
Не знам защо. От постоянно мокрене ли покрай мивката, силиконът край мивката в кухнята почерня. Кажете ми какъв силикон да сложа? И какъв пистолет за силикон да купя за слагането му? Брат ми няма да свърши тази работа.
Благодаря много.

# 61
Здравейте, споделете подходящи препарати за почистване, които са подходящи за малко кученце? Искам да сменя тези, които използвам, тъй като скоро ще имаме малко кученце и трябва да внимавам вече.

# 62
Без хлор.

# 63
  • Mediterraneo
И с белина се е случвало да минавам пода, имам куче, няма нищо особено в почистването на дома при наличието на куче. Ако питаш продавачите, нормално е да има специални препарати за под Simple Smile Първото чукване в Гугъл ме заля с най- специалните...

# 64
В продължение на 14 г. съм гледала куче и единственото за което съм внимавала са саксии с цветя на пода. Освен "похапването" на пръст, има растения които могат да бъдат отровни за кучовци /или за всекиго, ама ние не пасем, а те - да/. Чистенето си е било нормално, с нормални препарати за под.

# 65
Аз самата нямам куче, но те са достатъчно интелигентни ако им замирише неприятно на препарат, да отидат в другата стая. Опасно е, когато безразборно се смесват препарати и се образуват токсични изпарения. Хора са споделяли, че им призлява докато чистят, какво остава за 15-30кг куче.

# 66
Ще отиде, ако има достъп до друга стая.
Малките кученца ближат всичко и затова много трябва да се внимава.

# 67
Ще отиде, ако има достъп до друга стая.
Малките кученца ближат всичко и затова много трябва да се внимава.
Точно затова се интересувам по-специално, защото кученцето освен малко, няма да е с пълните ваксини поне месец, а пък се очертава да има "белички" тук-там докато се научи и затова препаратите са ми супер важни. С ламинат сме в стаите.
На мен ми става доста лошо, като почиствам банята, с по-силни препарати.. (например доместос) и определено ще трябва да сменя с по-обикновени.. сода, оцет и подобни си мисля да пробвам, поне докато е бебе.

# 68
Коментара ми не е по темата, но ще споделя. Парочистачката перфектно почиства и най-големия й + е, че работи без никакви препарати.

# 69
Коментара ми не е по темата, но ще споделя. Парочистачката перфектно почиства и най-големия й + е, че работи без никакви препарати.
Отдавна съм се замислила и аз.. Какъв модел е вашата и става ли за почистване и на ламинат и баня?

# 70
Слагайте му пеленки на повече места, че ламината може да се раздуе от пишкането, особено, ако стои по-дълго самичко. Но като цяло бебетата често пишкат.

# 71
Слагайте му пеленки на повече места, че ламината може да се раздуе от пишкането, особено, ако стои по-дълго самичко. Но като цяло бебетата често пишкат.
Да, да, предвиждам, също и ще го държим в кошарка, докато ни няма. Но понеже ще пада чистене по него, трябва да предпиема промени в това, с което чистя. В момента ползвам Frosh, със сода, специален за ламинат...и за бяната по агресивни, които ще изхвърля скроо..

# 72
У нас мия с Медикс за ламинат, капвам и малко Доместос, но държа да се проветри хубаво после. Обаче нашите кучета са големи и не е така опасно, а и не мия само с Доместос.
Фрош мисля, че е подходящ. За банята няма идея, у нас подсушаваме постоянно и не се налага миене с тежка химия. Със същия Медикс мия и пода на банята.

# 73
Отдавна съм се замислила и аз.. Какъв модел е вашата и става ли за почистване и на ламинат и баня?
Керхер SC2 бюджетна е. Честя ламинат, баня, печка, с една дума навсякъде.
https://vimax-karcher.com/parochistachki-karcher?product_id=12310

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 15:49 от Пролетно цвете

# 74
Керхер SC2 бюджетна е. Честя ламинат, баня, печка, с една дума навсякъде.
Много благодаря, звучи ми като перфектно решение!

Общи условия

Активация на акаунт