Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 16

• 25 512
  • 404
  •   1
Отговори
# 75
За пишкането и други такива бели на кученцето, вземете ензимен препарат за почистване, който е с насоченост за почистване на точно такива петна. Продават ги по зоомагазините. Иначе съм с две ръце "за" парочистачка. Аз съм много доволна. Моята е Керхер SC3.

# 76
Вие на 300 лева ли казвате "бюджетна", или нещо съм объркала парочистачката?

Какво правите с нея освен минаване на пода? За дивани става ли?

# 77
Аз освен за миене на пода, я ползвам за банята, за кухнята, за огледала и стъкла, за диван, за столове, за килими. За последните три е само освежаване. За дивана и столовете веднъж в годината викам жена да ги пере, а килимите давам на фирма два пъти в годината.

# 78
Здравейте, какъв препарат бихте ми препоръчали за почистване на стъклото на душ-кабината? Моето постоянно е в петна от вода и сапун, а с препарат за стъкло само се замазва, а не заблестява....
Направете си смес от равни части веро,оцет и омекотител.Впъскв

# 79
Не пръска ли по стените парочистачката? Как в кухнята?

# 80
То е само пара. Не съм забелязала да пръска. Според това, което чистя ползвам различни приставки. Например кухненския плот, вратички, готварски плот, хладилник чистя с приставка и кърпа към нея. При тази комбинация е невъзможно да пръска.

Мивката и смесителя чистя само с приставка, друг вид и без кърпа, но не съм забелязала пръскане.

# 81
  • Charming
Здравейте, в търсене съм на препарат за термоплота в кухнята. До скоро ползвах един от ДМ - Fitto Eco Clean на основата на зехтин, но не е наличен. Притеснявам се какъв да взема сега, заради допира с храна.

# 82
Моят термоплот го чистя с бебешки мокри кърпи (от онези, по 100 —120 бр. в опаковка).
Когато реша, че искам да дезинфекцирам — пръскам със 70С спирт и подсушавам с домакинска хартия.

# 83
Използвам тези кърпи от Лидъл за плота:

Фрош със сода също е подходящ:

# 84
За пишкането и други такива бели на кученцето, вземете ензимен препарат за почистване, който е с насоченост за почистване на точно такива петна. Продават ги по зоомагазините. Иначе съм с две ръце "за" парочистачка. Аз съм много доволна. Моята е Керхер SC3.
Да, ще си взема със сигурност този препарат, радвам се, че вече има толкова много възможности.. С предишното ми кученце, не знаех че съществуват такива неща.. преди 20 години.

# 85
Днес от един тиган за палачинки стана това. Flushed Има ли някаква надежда да се оправи?

Минах с този препарат, но нищо.

# 86
Ако термично е бил увреден, едва ли има начин да се оправи.

# 87
Препоръчайте препарат за керамичен плот , който наистина да почиства добре . Скоро си взехме печка с такъв плот и нямам идея с какво да го чистя . Трябва ли да внимавам с нещо и мога ли да оставям препарата да действа примерно 2 3 минути ?

# 88
# 89
Внимавай основно да не кипи по котлоните. Че много трудно се махат петната.
Препарат не е проблем да стои, даже трябва.
Купи си стъргалка за стъкло керамика.

Общи условия

Активация на акаунт