Цветарки, продължаваме да обменяме опит- 4

• 28 841
  • 322
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Миналата година се справих добре със зацветяването
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2489160
През август обаче от жегата прегарят

Ауууу, страхотни са ти цветята - поздравления! А какво е онова пълзящото, което се вижда вдясно?
Някой може ли да ми препоръча пълзящо цвете за балкона, което да плъзне/да се увие по парапета? (Уточнявам, че сме го направили целия като висока декоративна дървена решетка - по този начин обезопасихме терасата от диването)

# 181
Мами, писах ви,че алоказията ми изкарва нов лист.... То било цвят. Това добре ли е?

# 182
Много добро, даже! Grinning

# 183
здравейте, гледам темата пораснала доста Embarassed, аз понеже почнах работа и искам да имам на бюрото цветенце, проблема е че имам само изкуствена светлина, много съм далече от прозорците, та да помогнете с нещо като изкуственасветлинаобичащо цветенце Blush, благодаря Hug

# 184
здравейте, гледам темата пораснала доста Embarassed, аз понеже почнах работа и искам да имам на бюрото цветенце, проблема е че имам само изкуствена светлина, много съм далече от прозорците, та да помогнете с нещо като изкуственасветлинаобичащо цветенце Blush, благодаря Hug
Изкуственасветлина-обичащо цвете няма. Wink Има по-лесно понасящи такава или по-бавно умиращи на такава...Но все пак имаш известен избор- аспидистра(семейно щастие), Фикус еластика, Папрат( ама и те са малко претенциозни), слонско ухо(вид бегония)...има и други, но това засега се сещам. Може и другите момичета да помогнат...
Но е идея да имаш няколко по-непретенциозни и да си ги сменяш периодично, а вкъщи да ги "лекуваш"  Laughing

# 185

поздравления   bouquet
би ли ми казала какво е това цвете,което се намира горе в ляво на прозореца.прилича ми на малки чушчици  Thinking но много ми хареса

# 186

поздравления   bouquet
би ли ми казала какво е това цвете,което се намира горе в ляво на прозореца.прилича ми на малки чушчици  Thinking но много ми хареса

Това е аз го знам като обички.  В предна тема питах как да се справя с въшките, но...Пръсках и пак не помогна! Най-накрая скъсах всички листа и оставих само голи пръчки. И... сега имам и листа и то много и порасна цветето и чакам, и така красивите обички. Цъфти много и красиво.

# 187
Това е аз го знам като обички. 
Цъфти много и красиво.

не съм го виждала до сега.ще потърся из цветарските магазини.дано да си намеря

# 188
lamita, това е фуксия Simple Smile.
клик

За балкон - увивно (пълзящо) става и дивата лоза.

# 189
Мами, писах ви,че алоказията ми изкарва нов лист.... То било цвят. Това добре ли е?
Аз до сега не съм виждала Алоказия да цъфти.
Ако имате снимка ...показвайте. Peace

# 190

мерси много   bouquet
сега ще пусна обява,че си търся Wink

# 191
То снимка направих, дано я харесате.....

# 192

Направо ме уби Laughing Shocked
Не съм знаела, че цъфти това чудо Peace Прилича си на цвят отвсякъде и като цъфне да ни го покажеш  Peace
Браво на теб Hug  bouquet

# 193
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)

И моята цъфна и след това умря Sad Цвета не е нищо особенно, по скоро като мъхеста жълтеникава пръчка, няма цветни листенца.
На майка ми не цъфна и пак умря Sad
Да не би да спят те през зимата?

# 194
За първи път виждам Алоказия да цъфти. Shocked

И моята цъфна и след това умря Sad Цвета не е нищо особенно, по скоро като мъхеста жълтеникава пръчка, няма цветни листенца.
На майка ми не цъфна и пак умря Sad
Да не би да спят те през зимата?
Те до колкото съм чувала се приспиват.
Не ми се вярва да умира.
Понеже моя близка ми беше казала че  ,алоказията и умряла ,но оставила така саксията и на пролет покарала листенца.

Общи условия

Активация на акаунт