?Въпроси всякакви за СО? 2025

• 225 641
  • 6 382
  •   3
Отговори
# 15
  • София
Ами щом не се понасят взаимно не пречи да си живеят като съквартиранти.

Ако не понасяш съквартирантът си, би си търсил нов съвартирант или нова квартира. Не се сещам защо би търпял настоящия си.

# 16
Заради децата и парите

# 17
  • София
Едва ли всеки е намерил най-евтината квартира на света, че да не може да намери по-евтина или такава със същата цена, ама без съквартиранта. Това по принцип, иначе ако ще говорим за съжителстващи съпрузи заради деца, мисля, че това нанася почти същата по сила вреда на децата като напълно отсъстващ родител. Те остават с впечатлението, че съпрузите трябва да са толкова отчуждени един от друг и без чувства помежду си. Вероятно един ден ще бъдат такива с бъдещите си партньори.

# 18
Децата са бебета още

# 19
  • Другата България
Авторката има хубава професия. Да тръгва на работа и да си поделят ангажиментите с децата, като всички нормални хора.
Същото мисля.
А ако не могат да съжителстват заедно, споделеното родителство също е вариант.
Напоследък гледам и слушам, че е станало доста актуално.

# 20
Здравейте,
Имам връзка с мъж от 4 години. Той е разведен и има дете от предишен брак. Не се чувствам значима и ценена от него.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 09:41 от Анонимен

# 21
Не. Децата не променят, изваждат наяве по-сериозни проблеми. Хората са си все същите. А и ти май си в тази конфигурация от много време. Това го чета за поне трети път.

# 22
С дете или без ти не си приоритет за този мъж,така,както описваш ситуацията.

# 23
Тази история не я ли четем минимум за трети път? 

# 24
Да не му е златен случайно?! Пък и да му е златен пак се чудя на такива хора, които са се вкопчили в нещо като удавник за сламка. Не знам защо търпите и се самонаказвате по такъв елементарен начин?!

# 25
Аз разбирам авторката. В крайна сметка, 4 години е инвестирала в тази връзка, бори се за дете, животът й е поел в някакво русло... Ако разсъдим малко по-далеч в бъдещето, дъщерята на партньора й ще порастне и няма да е толкова прилепена към баща си; бившата му жена също може да си намери някого и да спре да злобее; свекървата - ами, там е божа работа колко още ще е на тая земя. Но, всичко това е в сферата на предположенията и изисква стоицизъм да се доживее.
Ако този мъж си струва и имаш нерви, изчакай още малко. Детето може да не се окаже game-changer, но щом имаш репродуктивни проблеми, ще си е житейски подарък, който никой не може да ти отнеме, независимо дали ще си с този мъж занапред или не.

# 26
  • волно калдъръмче
Мишоне, стоицизъм да, но по отношение на борба със собствените слаби страни, които са пречки към по-доброто бъдеще. Подобни шансове мога да давам само на себе си и на хора, в които силно вярвам. Няма как да ме нараняват и да продължа да им вярвам. Това не е стоицизъм, а себеразруха.

# 27
Е коя е анонимната потребителка?

# 28
  • София
Нормално човек като си има предишни ангажименти, особено деца, те да са му приоритет. Проблемът е, че този мъж очевидно няма намерение да създава ново семейство или поне не с анонимната, и всичко останало са подробности. Даже се чудя при тази картина тя защо драпа да е с него.

# 29
Здравейте,
Имам връзка с мъж от 4 години. Той е разведен и има дете от предишен брак. Не се чувствам значима и ценена от него.
Ако не си значима за него и не те цени, не виждам причина да стоиш в такава връзка. Достатъчно време си инвестирала и ако 4 години не се получава, едва ли и след 40 ще се получи.

Общи условия

Активация на акаунт