?Въпроси всякакви за СО? 2025

• 245 267
  • 6 795
  •   1
Отговори
# 6 630
Како, тя го искаше силно този подарък, точно този. Иначе нямаше да го поръчам толкова отдавна.

Ключовата дума е „отдавна“. Simple Smile
Може да не е такъв случаят, но на мен ми се е случвало многократно. Чувам какво ми се говори, отбелязвам си, че някой е изявил желание да има нещо си, при повод купувам, подарявам, човекът обаче отдавна е забравил, че го е искал и ме гледа недоумяващо. Гадно, но се преживява. Laughing

# 6 631
А, допълвам относно допълнителната информация. Ако някой има право да се оплаква в тази ситуация, то това е сестра ти. Твоето е бял кахър в сравнение с това, на което е подложена тя, чак ти се чудя не ти ли е неудобно да се оплакваш.
Ами тя на сестра ми е дете. Не знам какво общо имат моите чувства за моите отношения,  които нямат нищо общо с отошенията между тях двете
Дай да махна с ръка , че не знам си какво по-лошо прави. Не е така.
Зле се настройвам и това си е между мен и нея. С техните си е отделно.

Олеле, току -що имам дълъг пост от племенницата  на вайбър, с много, много благодарности. Ехаааа. Само дето напразно се настроих.

Щастлива съм и тя също !

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 23:18 от tays

# 6 632
Извод №1: Форумът е сила!
Извод №2: Племенницата ти чете тук, а може и да пише.

# 6 633
  • София
И момичето е възпитано! 😂

Сега ще ти мине главата Hug

# 6 634
  • В полите на Пирин планина
Може момичето да има някакви проблеми... (Дано не е така и просто се глези.)

# 6 635
Не, просто детето не е нито неблагодарно, нито кифла...не е задължително на деня и минутката да реагира.
Поне има положителна развръзка.

# 6 636
Еми нагълтах се с аналгин, ще ми мине Joy

Аз ви казвам, че нещо съм станала много тънкообидна, та проблемът си е в моята глава.
Ще си отработвам девиациите аз.
Никой не ми е виновен, че тоя път се изхвърлих и чаках светкавична реакция. Аман от мене си. Никой не ми е длъжен и си го знам, ама се бъзнах.

# 6 637
  • Пловдив
Олеле, току -що имам дълъг пост от племенницата  на вайбър, с много, много благодарности. Ехаааа. Само дето напразно се настроих.
Е и защо трябваше да се настройваш, а? А?

# 6 638
Няма вече, обещавам Blush
Дойдох да мрънкам, то па нямало за какво.

# 6 639
И аз мисля, че е кифла. И то невъзпитана.
Има и възпитани кифли.

# 6 640
Таис, само да уточним – ти спомена ли нещо на сестра си преди това? Тя я е награбила. Joy

# 6 641
От цялата работа, без да те критикувам, ако толкова много държиш да видиш, усетиш реакцията лично, подаряваш подаръка лично. Във всяка една друга ситуация се налага да изчакваш, което, предвид желанието с което си подходила може да се окаже разочарование, както е и станало.

# 6 642
Има един великолепен разказ от Ринг Ларднър "Коледа при старите". Чела съм го като тийн, като майка на малко дете, като родственица на пораснали деца и като майка на дете, вече минало пубертет. Да, и междувременно като дъщеря, към която е имало очаквания.
Толкова е многопластов и различен по всеки период, а иначе е уж комичен. Силно препоръчвам, както и всичко от автора.

# 6 643
Таис, само да уточним – ти спомена ли нещо на сестра си преди това? Тя я е награбила. Joy
Не, със сестра ми не съм се чувала днес.
Дренч, права си. Аз исках лично, ама тя не дойде 🙂

# 6 644
Файн. Всичко е добре, когато свършва добре.

Общи условия

Активация на акаунт