?Въпроси всякакви за СО? 2025

• 245 145
  • 6 795
  •   1
Отговори
# 6 765
  • София
И аз обичам кеш подаръци. Даже после разказвам/показвам какво съм си купила.

# 6 766
  • София
Това го знаем, но е въпрос на предпочитания. За мен подаръците са комбинация от мисъл, избор/усилие + изненада.
Ако някой толкова пририта, мога да го револютна, но бих била много разочарована, ако на мен ми дадат. Слава Богу, много рядко с случва.

# 6 767
И аз нямам проблем с парите. Това най- добрият подарък. После само показвам.

# 6 768
Детето ми подари снежен човек от стиропор, много труд и старание беше вложила. Много ме зарадва, но от 40-50-годишни хора очаквам да фокусират труда си в приятна опаковка и хубаво послание, а не да се упражняват в труд и творчество.

По опаковката посрещат, по съдържанието изпращат...
То и в любовта така Wink

# 6 769
Аз искам един висок, с плочки и татуси и брада... И като приключа, да изчезне и да не ме занимава със себе си.

# 6 770
Майстор ли? За плочки не знам, но сигурно ще е със смъкнати панталони от които му се вижда половината за.ник.

# 6 771
О, със сигурност трябва да е майстор, иначе нЕма се хабим за чираци

# 6 772
Аз да не съм дядо Коледа, като искате баня за подарък да сте си взели мъж майстор. Е извадения задник може да е бонус, ама сега квото такова Simple Smile

# 6 773
  • France
Аз искам един висок, с плочки и татуси и брада... И като приключа, да изчезне и да не ме занимава със себе си.
Приятелка, която наскоро се разведе, се сдоби точно с такъв той-бой. В началото всички се ококорихме, защото тя е много bcbg (работи в банка) и не мислислихме, че ù е в стила. Плюс, че е 10ина годинки по-млад. Ама явно добре ù се отразява. Blush Та пожелавам ти го за новата година

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 11:19 от Philomena

# 6 774
Убихте всякаква романтика с тези подаръци плочки за баня, сифони, мивки, душове.Joy
Романтики искам аз, аман от практични мъже.

# 6 775
Разкарай романтиката. Какво да я правя таз романтика. Букет цветя, кутия бонбони.
Цветята са хубаво нещо, ама какво, ще ги сложа във ваза, ще увехнат. Бонбоните ще ми причинят напълняване. Полза от тях също няма.
Искам баня. Това ще трае години.
РФФ, ставам ти приятелка. Ще купя материали, даже имам. Ти само като подарък труда по ремонта
Rolling Eyes Blush

# 6 776
  • Sofia
То и почивка на екзотично място си е романтика. Да гледаш морето, звездите от инфинити басеина....

# 6 777
Цветята са хубаво нещо, но не се ядат.

# 6 778
Аааа не, подобни неща като бонбони и цветя са отбий номер, не са за мен романтика.
Съвсем друго имах предвид.

# 6 779
  • France
Както се пееше : диамантите са най-добрият приятел на момичетата Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт