?Въпроси всякакви за СО? 2025

• 245 220
  • 6 795
  •   1
Отговори
# 6 780
Само романтичният подарък да не е някое нелепо секси бельо с пухчета и други простотии. Винаги съм се чудела на кого точно си мисли, мъжът че прави подарък, връчвайки  такова нещо.
Винаги ми се е искало  да  кажа "Мерси, ще го пробвам с някого при подходящ случай".

# 6 781
  • София
Само романтичният подарък да не е някое нелепо секси бельо с пухчета и други простотии. Винаги съм се чудела на кого точно си мисли, мъжът че прави подарък, връчвайки  такова нещо.
Винаги ми се е искало  да  кажа "Мерси, ще го пробвам с някого при подходящ случай".
Това явно е романтичния еквивалент на това да ти подари тиган, друго обяснение нямам.

# 6 782
Романтичният подарък е отвъд вещите, те са само амбиенс на реалната романтика.
Романтиката е подарък няколко вечери на хубаво място с хубава храна, свещи, музика, вино, вана/джакузи, много смях и секс.

# 6 783
Мъжът ми отива да пазарува с моята кола.
На другата сутрин виждам, че резервоара е пълен до горе.
Романтиката е грижа. За едни пръстен с рубин, за други резервоар с бензин 🤣

# 6 784
Запознах се с мъж ,който е доста висок сигурно 1,90 см.и слаб като вейка ,а аз съм нисичка 1,60см и по едричка .Тръгна диалогът ни и всичко беше добре до момента, в който не забелязах ,че той заглежда и се възхищава на слаби и високи жени с нормален бюст.Стана ми неприятно  ,дори на няколко пъти ме кара да ходя на фитнес ,да пазя диети .Не ,че той пък е мой тип на външност ,тъй като  аз харесвам по-ниски мъже и по здравички .Просто по характер си допаднахме .Чудя си имали смисъл да продължаваме напред ,като явно външно не се харесваме .То какъв е смисъла от намеци и  заглеждане по други .

# 6 785
# 6 786
Твърдо не. Мнението ми е да прекъснеш комуникация.
Това е отровен човек с комплекси.
Защо позволяваш някой така да ти говори?

# 6 787
Бях чела някъде, че природата така събира хората, че потомството да е "златната среда". Висок с нисък, дебел със слаб, и т. н. Точно по тази теория сте. Само не се вписва, че той (уж) иска промени. Но вероятно на подсъзнателно или инстинктивно ниво иска точно теб, каквато си сега, а не въпросните, на които се "възхищава".

# 6 788
  • Пловдив
И да ти я изчисти от сняг. И като пътуваме да си вземе капучино, нищо, че предпочита черно кафе, а аз съм казала, че не искам кафе, защото знае, че след 10 минути ще поискам, а аз обичам капучино.

# 6 789
Запознах се с мъж ,който е доста висок сигурно 1,90 см.и слаб като вейка ,а аз съм нисичка 1,60см и по едричка .Тръгна диалогът ни и всичко беше добре до момента, в който не забелязах ,че той заглежда и се възхищава на слаби и високи жени с нормален бюст.Стана ми неприятно  ,дори на няколко пъти ме кара да ходя на фитнес ,да пазя диети .Не ,че той пък е мой тип на външност ,тъй като  аз харесвам по-ниски мъже и по здравички .Просто по характер си допаднахме .Чудя си имали смисъл да продължаваме напред ,като явно външно не се харесваме .То какъв е смисъла от намеци и  заглеждане по други .

Е, ти сигурна ли си, че не сте просто приятели, без евентуална интимност и потенциална връзка? Сигурно и той е разбрал, че ти допада по характер, но не и външно, като мъж, и сте си на приятелската плоскост. Иначе мъж да сваля жена и да я съветва да отслабне и да спортува, както и да оглежда открито други жени,  не звучи добре, естествено.

# 6 790
  • София
Секс правили ли сте изобщо?

Иначе не ти трябва, отсега е един голям светофар.

# 6 791
Бях чела някъде, че природата така събира хората, че потомството да е "златната среда". Висок с нисък, дебел със слаб, и т. н. Точно по тази теория сте. Само не се вписва, че той (уж) иска промени. Но вероятно на подсъзнателно или инстинктивно ниво иска точно теб, каквато си сега, а не въпросните, на които се "възхищава".

Има нещо вярно в това, че противоположностите се привличат (и допълват!), но в техния случай привличане не виждам, поне не и сексуално. Някакви компромиси правят, които рано или късно ще избият в негативна посока.

Съвет: по-добре си останете приятелчета, а не гаджета.

# 6 792
Е, това и моят го прави редовно, но минава и през автомивката.

Анонимната с лонгура. Не, не си заслужава да се мъчите взаимно, като не се харесвате изначално.
Ма, я си се представи отстрани как изглеждате. То и на ръст трябва да си подхождате.

# 6 793
И да ти я изчисти от сняг. И като пътуваме да си вземе капучино, нищо, че предпочита черно кафе, а аз съм казала, че не искам кафе, защото знае, че след 10 минути ще поискам, а аз обичам капучино.
И когато те пита искаш ли нещо от магазина и кажеш Не, да ти е взел все пак любимите ти неща. 😄

# 6 794
Моля някой да пусне нова тема. По-късно ще заключа текущата.

Общи условия

Активация на акаунт