?Въпроси всякакви за СО? 2025

• 245 257
  • 6 795
  •   2
Отговори
# 6 480
  • Обран бостан ;)
Не забивайте в изключения. Някои се женят за кукли, други за ИИ , трети за себе си. Wink

# 6 481
Не са изключения. Наблюдава се масово последните години по-млади мъже да искат да са с по-зрели мъже. Лъвчето е написала защо. И моите наблюдения са такива.
А и размножителния фактор има все по-слабо влияние предвид стандарта на живот. Сега има много по-голям набор от избори за дете, ако човек държи да има дете/деца. Познавам доста мъже, които не искат деца. Жени по-малко.

# 6 482
  • София
Питайте после, какво става с младите мъже и със зрелите мъже Laughing
Забавляват се взаимно!

Сладка грешка.

# 6 483
  • Sofia
Гледах документалка, в която бивша балерина на 80г си намираше мъже за секс на по 30-40. На въпроса защо толкова млади тя сподели, че тези над 40 не стават за нищо в леглото.
Интервюираха и мъжете какво намират в отношенията с възрастна жена - масово казаха, че зрелите жени са с по-малко претенции, един беше неуверен и комплексиран сред връстниците си, друг не желаел обвързване и отговорности, а няколко бяха със скромни доходи или големи разходи за издръжка и не можеха да си позволят излизания и подаръци с млада жена. Като цяло тъжна картина и за двете страни.

# 6 484
  • Обран бостан ;)
Гледах документалка, в която бивша балерина на 80г си намираше мъже за секс на по 30-40. На въпроса защо толкова млади тя сподели, че тези над 40 не стават за нищо в леглото.
Скрит текст:
Интервюираха и мъжете какво намират в отношенията с възрастна жена - масово казаха, че зрелите жени са с по-малко претенции, един беше неуверен и комплексиран сред връстниците си, друг не желаел обвързване и отговорности, а няколко бяха със скромни доходи или големи разходи за издръжка и не можеха да си позволят излизания и подаръци с млада жена. Като цяло тъжна картина и за двете страни.

Какво е общото между секса с възрастна жена и ходенето по въже.

Не трябва да гледаш надолу. Wink

# 6 485
Скрит текст:

Какво е общото между секса с възрастна жена и ходенето по въже.

Не трябва да гледаш надолу. Wink
А защо е необходимо изобщо да гледаш надолу? А секса с детска жена по-добре ли е? Жените са възрастни. Не са деца.

# 6 486
  • Обран бостан ;)
Детска жена ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 6 487
  • Somewhere far away

А защо е необходимо изобщо да гледаш надолу? А секса с детска жена по-добре ли е? Жените са възрастни. Не са деца.
Какво?

# 6 488
Aбе има си и геронтофилия

# 6 489
  • София
Хваща се за думата "възрастен", за да подчертае гнусната тенденция за инфантилизация на жените и приравняването ѝ с по- голяма сексуалност.
Кое не се разбира.

Човекът се жегна от това какво казала някаква жена в интервю, че след 40 мъжете започват да не стават и гледа да наплюе жените.

# 6 490
Karen, на участниците явно не им е било тъжно, щом са навити Simple Smile Да си сам самичък постоянно може да е по-депресиращо, отколкото да се срещаш с хора, които не отговарят на критериите на бг-мами.

Лично аз съм ЗА по-младите мъже и май цял живот все с такива се срещам.

# 6 491
Хаха дори моята приятелка, дето се влюбва само в откровено възрастни мъже, ми е казвала, че вече имат доста ограничени възможности в сексуален аспект

# 6 492
Има мъже, които се скапват рано - да. Но не мисля, че са били секс богове и на 25. Има всякакви мъже, както и жени. Ето, че някои казват, че им изчезва либидото с годините, други им се засилва. За радост за всеки си има подходящи.

# 6 493
  • София
Това "като млад бях полов атлет" е мъжкия аналог на "бях много красива като млада", и двете рядко са истина.

# 6 494
  • Somewhere far away
Може и да са истина, но нещата се променят- хората се променят, както физически , така и психически.
И аз бях руса като малка, ама... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт