?Въпроси всякакви за СО? 2025

• 245 250
  • 6 795
  •   1
Отговори
# 6 495
  • София
Може и да са истина, но нещата се променят- хората се променят, както физически , така и психически.
И аз бях руса като малка, ама... Grinning
Красотата си личи, дори повяхнала. А половите атлети се запазват и на старини, поне според андролозите.

# 6 496
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Хваща се за думата "възрастен", за да подчертае гнусната тенденция за инфантилизация на жените и приравняването ѝ с по- голяма сексуалност.
Кое не се разбира.
Човекът се жегна от това какво казала някаква жена в интервю, че след 40 мъжете започват да не стават и гледа да наплюе жените.

Ооо, никак не съм се жегнал.
С 80 годишна жена само пълен дебил би правил секс.
Смятам ,че не съм такъв, макар че някои тук са на обратното мнение.

Хаха дори моята приятелка, дето се влюбва само в откровено възрастни мъже, ми е казвала, че вече имат доста ограничени възможности в сексуален аспект

А тя колко килограма е ?

За един прЕател питам. Wink

# 6 497
80 годишните жени си имат понякога и съпрузи. Темата стана обидна към кого ли не. Като че ли ние ще сме вечно млади и избрани специално от принцове и принцеси.

# 6 498
  • София
Няма, природата не прощава никому. Дори на изключенията във форума.

# 6 499
  • Варна
Аз също съм ЗА по-младите мъже, имала съм две такива връзки. За мен предимствата бяха повече от недостатъците.

# 6 500
Скрит текст:
Хваща се за думата "възрастен", за да подчертае гнусната тенденция за инфантилизация на жените и приравняването ѝ с по- голяма сексуалност.
Кое не се разбира.
Човекът се жегна от това какво казала някаква жена в интервю, че след 40 мъжете започват да не стават и гледа да наплюе жените.

Ооо, никак не съм се жегнал.
С 80 годишна жена само пълен дебил би правил секс.
Смятам ,че не съм такъв, макар че някои тук са на обратното мнение.

Хаха дори моята приятелка, дето се влюбва само в откровено възрастни мъже, ми е казвала, че вече имат доста ограничени възможности в сексуален аспект

А тя колко килограма е ?

За един прЕател питам. Wink

Всъщност тя е много хубава жена, такова минионче Grinning

Иначе каквото и да си говорим за 80 годишните и мъже и жени, те дори да са в перфектна форма, както въпросната балерина сигурно, не всеки млад мъж би легнал с баба
Не разбирам защо това да е обидно, нормално е

# 6 501
Не, обяснението беше, че само пълен дебил щял да го направи. Точно си е супер обидно. Мисля, че като не сме достигнали до определена възраст, не знаем какво се прави там и такива коментари са неуместни.

# 6 502
  • В полите на Пирин планина
Като си на 20, тези които са на 40 ти се струват мнооого стари, но като станеш на 50, даже и 60-годишните вече не ти изглеждат точно такива... стари, де. Simple Smile

# 6 503
  • Обран бостан ;)
Всъщност тя е много хубава жена, такова минионче Grinning

Такова ли ?

Скрит текст:

Ясно. Wink

# 6 504
Абе 30 годишен мъж да легне с 80 годишна или е геронтофил, или има едипов комплекс, или иска пари.
Не е нормално в моите очи по никакъв начин,  може да му бъде баба.

# 6 505
  • София
Не ще дядото да прави секс с баба, щот е стара, ама иска девойките на 20 да му се навиват Satisfied Обичам ирония Relieved

Аз отдавна съм спряла да се чудя как може някой на някаква възраст да прави секс. Правят си хората, щом имат с кого, браво, че някои и на 30 нямат. Сега, че аз не бих правила секс с някой на тая възраст, си е моя работа Joy

А иначе при тези с десетилетия разлики според мен винаги става дума за някакви изкривявания, но щом тях ги устройва, какво да ги мисля? Да си оправят Wink

# 6 506
Положителното в историята с 80 годишната балерина е, че на 80 години е в толкова добра форма и разположение на духа, че и се прави секс. Дай Боже всички да сме така на 80 години. Чувала съм и други подобни истории и такива неща само могат да ме радват.

# 6 507
Имам приятел който е на 60 и сменя гаджетата като носни кърпички, ама не се цели в 20-30-40 годишни.
На всеки няколко месеца е с нова (почти на неговите години плюс-минус).
Само да вметна, че няма пари и не е нещо особено просто е сладкодумен и знае как да омайва (защото знам, че мъжката аудитория пак ще наскача).

# 6 508
  • София
Ако човек се цели в правилната таргет група, например възраст - 5-10 г около неговата, може да бъде достатъчно забавно.

# 6 509
Чета някаква статистика, че близо 30 % правили секс на 80 години. Ами много положително, супер. Споменато е, че съпрузи имат по-голям шанс да са сексуално активни. Значи все пак 80-годишните мъже и жени правят секс един с друг, не са станали някакви секс идоли за широката общественост.

Общи условия

Активация на акаунт