?Въпроси всякакви за СО? 2025

• 245 247
  • 6 795
  •   1
Отговори
# 6 510
Когато бях на 25 най-силно ме привличаха хубави, амбициозни мъже в диапазона 30-35.
Сега съм на 35 и най-силно ме привличат отговорни, емоционално зрели, амбициозни мъже в диапазона 30-35.
Подозирам, че на 50 пак най-силно ще ме привличат мъже в диапазона 35-40, само не знам как ще се променят качествата, които ме привличат в тях.
Дано на 50-60 да съм много богата, че иначе не знам Joy

# 6 511
2-3 години на тия години - направо набори са си. 5 години нищо не са. 10 години почва да прави впечатление. 20 години са друго поколение и може да ти е дете.
Млада жена стои някак по-добре до по-възрастен мъж, отколкото обратното. Не е само мое наблюдение. Имах пациентка - астролог, умираше си да прави изчисления и анализи, свързани с рождените ми данни. Стана дума са твърдостта на женския скорпион, и в този контекст ми каза - и запомнете, един скорпион може лесно да се срине до нула, въпреки силните си качества, заради мъж, особено по-млад!
😀

# 6 512
  • Пловдив
Млада жена стои някак по-добре до по-възрастен мъж, отколкото обратното.
Това отива към промяна с промяната на патриархалното общество.

# 6 513
Не всяка промяна удовлетворява очакванията Simple Smile

# 6 514
  • Пловдив
О, според мен тази удовлетворява моите очаквания.

# 6 515
  • София
Я малко "празнично" настроение. Какво мислите за мъжете /и хората/, които не купуват подаръци за Коледа? "Нямам време, не мога да измисля подарък" и още 99 оправдания...

# 6 516
Не се ли размиваш, в общия фон, или си сменила мъжа? Разкажи!
Я малко "празнично" настроение. Какво мислите за мъжете /и хората/, които не купуват подаръци за Коледа? "Нямам време, не мога да измисля подарък" и още 99 оправдания...

Аз съм Дядо Коледа, и това не ми пречи, напротив - с голямо удоволствие. Участва в логистиката, но да измисли подаръци - не. Подарък може да измисли само за мен. Какво да се прави Wink

# 6 517
Какво мислите за мъжете /и хората/, които не купуват подаръци за Коледа? "Нямам време, не мога да измисля

Ми простаци Joy

Сериозно, колко трябва да си зле да ти подаряват на теб, а ти нищо да не вземеш на близките си.

Един колега също имаше затруднения с изборите на подаръци. Все не улучвал правилния.
И накрая решил драмата. Взима някакви ваучери за някъде си и воала. Да си купуват каквото искат.

# 6 518
Не мисля, че ще го приема ок. Все за една картичка или цвете има време и пари.

# 6 519
Мисля, че такъв не би останал дълго до мен. Обичам да радвам близките си хора, правя скъпи подаръци, но очаквам и жестове от отсрещната страна. Иначе  се нарушава равновесието във Вселената.

# 6 520
  • София
Мисля ги за галфони. Нищо повече и нищо по- малко.
Аз почти прекъснах отношения с човек, който не ми подари подарък за Коледа, без да ми е никакъв, та не си представям човекът до мен да чака да му подарявам и той на мен- нищо. Обичам да подарявам подаръци, да радвам хората, но обичам и да получавам. И държа да са добре обмислени.

# 6 521
  • sofia
Ами нищо хубаво не мисля....
Наличието на подарък показва мисъл за другия.
Като никога не съм имала претенция към размера и вида на подаръка, защото аз самата много трудно измислям какво да подаря.

# 6 522
Все пак зависи от контекста. Ако един мъж каже на жена си/партньорката "Не мога да измисля подаръци", но добави "Ето ти тези пари, моля да си избереш нещо, да избереш на децата, майка ми, сестра ми и тн", ще си помисля, че е недодялан, но няма да е голяма беда.
Ако е скорошен партньор или дори не партньор, а просто познат го спомене в разговор, ще си помисля, че вероятно не обича Коледа, не го усеща време за подаръци, има такива хора. Някои се натоварват от това цялото занимание да подаряват задължително.

Но ако е мой дългогодишен партньор и знае, че аз държа на това и дори не ми предложи вариант аз да избера, вкл и на деца, а защо не и на другите му близки, ще съм много огорчена.

# 6 523
Превеждам си думите му така:
"Нямам време ЗА ТЕБ, не мога да измисля подарък ЗА ТЕБ"...
Не само в отношенията с мъже, думите "за теб" често остават неизказани и в други отношения. Добавям си ги наум, и всичко става по-ясно.

# 6 524
  • Пловдив
Не се ли размиваш, в общия фон, или си сменила мъжа? Разкажи!
Не съм сменила мъжа, все си е същия. Което не ми пречи да харесвам някои тенденции. Като съм поръчала значи ли, че трябва да спра да чета менюто?

Общи условия

Активация на акаунт