?Въпроси всякакви за СО? 2025

• 245 280
  • 6 795
  •   1
Отговори
# 6 465
  • Далечният изток
Може да живее под наем...
Важното да не е с мама на 30 години.
И на 30 въобще не е младеж, мъж си е отвсякъде.

Ей не научи кога да пишеш "е", кога "я"... Много дразни това.
"За нищо Я нямате" се пише.

# 6 466
  • София
Познавам и мъже, които живеят сами и на 35-40 мама минава да им чисти и готви, та живеенето сам също не е критерий за големи успехи.
Иначе купуване на жилище никой не коментира. Цял свят живее под наем. Просто след определена възраст бива човек да е отделно по ред причини. До 25-6, при лекарите до 30, още следват и не могат да изкарват пари и да се оправят сами, но все в някакъв момент се отделят. Вече при разни финансови ситуации може да се наложи и да помагат на родителите, затова да стоят с тях. Има и варианти с огромни жилища, в които не е особено важно, че са заедно.
Въпросът беше за онези, които налитат на доста по-възрастни, без перспектива за семейство с тях, че са инфантили. Другите и по соца са живели в едно жилище няколко поколения, и сега се случва, защото са им такива възможностите. Няма само богатите да имат право да се женят.

# 6 467
ММ беше на 31 и живееше с родителите си, когато се запознахме (аз бях на 20). Първият месец на нашата връзка се изнесе под наем близо до мен. Оттам нататък винаги сме били самостоятелни и той си е поемал изцяло неговата част и откъм финанси, и откъм домакинство. Имам приятел - още на 26 г техните му купиха апартамент. Доскоро (а той е на 37) майка му носеше тави с храна да има какво да хапне. Спря, когато той си хвана готвеща приятелка. Та понякога тоя критерий просто не е толкова сигурен и категоричен.

# 6 468
  • Далечният изток
Което означава същото, което се писа 100 пъти вече, че не е от значение на колко години си, а колко зрял, съответно с детски акъл си. Срещала съм жени, да кажем на около 50, които се държат като момиченца, обличат се като тийнейджърки, търсят си целенасочено млади мъже, а и на акъл са като деца. Като се намерят със също толкова "зрял" по акъл мъж, пък бил той и на 20, всичко е точно.

# 6 469
Станистически мъжете живеят по-малко от жените. Ако си хнанеш мъж с 10 години по-голям, има голяма вероятност да си вдовица последните 20 години от живота си.
Статистическата истина.

# 6 470
  • пустинята Гоби
Баба ми беше с 9 години по-младо от дядо ми, той я надживя с 8. Вярно, че статистиката отчита обобщената ситуация, ама кел файда, ако се падне на теб обратното.

# 6 471
И в рода на майка ми немалко такива примери, но те са се дължали на това, че жените са работили тежката селска и домакинска работа, а мъжете са ходили в кръчмата. И тя се беше притеснила, че ще вземе да умре млада, защото бабите й еди - какво си, казах й: "Ти не живееш при техните условия и няма да стане такова нещо." И още си е сред нас.

# 6 472
  • Обран бостан ;)
Тук каката е на 30+.
На 40+ вече сякаш хората са помъдрели реално.

Няма как да не ми направи впечатления "еволюцията" в понятието на жените за "млад мъж".
Когато са на 20 мъжете на 40 са с единия крак в гроба, като станат на 50, мъж на 40 вече е "млад в разцвета на силите си".

За мъжете и конкретно при мен, няма такова нещо.
На 25 смятах 20 годишните за млади, а 40 год за възрастни.
Сега е същото.

# 6 473
  • София
Това е защото жените по-често харесват мъже около тяхната възраст, докато мъжете по-млади жени. Съответно при нас (субективното) усещане за младост се измерва спрямо нормата (нашата възраст), а при мъжете спрямо критерия (фиксирана възраст). И на мен едно време 30-40 годишните ми дъртееха, сега когато съм в този диапазон, не толкова, въпреки че някои набори са много състарени и пак не стават.

Това всичко що се отнася до предпочитания. Биологично мъжете са в разцвета на силите си до към 30, после започва спад.

# 6 474
  • София
Мъжете харесват жени в пика на фертилната възраст 20-25 годишни, това е природно заложено.
Вече с увеличаване продължителността на живота на 40 хората не просто още са живи, но са и млади. И все пак не сме победили природата, та жените на 40 да станат по-атрактивни от тези на 20.

# 6 475
Имам приятелки, които харесват по-големи от тях мъже. И си казва едната, че може би си изживява травмата с бащата липсващия. Търси в тях бащината фигура. Допадат ѝ като повелителност, улегналост, стабилност, занимания, авториттност и авторитарност дори.
Та – във време, в което всеки може да се самоопредели като пол, сексуална принадлежност, не виждам проблем хетеросексуални да избират да бъдат с по-големи или по-малки от тях, ако има взаимност.
Лично мен не ме интересуват чуждите избори, стига да не се бъркат в моя. Всеки да си живее, както сметне за добре, не осъждам никого.

# 6 476
Аз съм на 44, имам връзка с 8 години по-млад от мен мъж. И двамата сме разведени, бих казала вече с еднакви приоритети. Ако той нямаше дете не бих се занимавала с него, макар че имам силни чувства - така го считам за редно. Чисто физически ме привлича много повече от набори и тези по-възрастни от мен. Правила съм секс и с по-възрастни мъже......ами, възрастта в един момент става порок, в това отношение, няма какво да се лъжем - качеството на ерекцията, повторенията и тн. Ако ми падне либидото и не смогвам, вече ще му мисля, засега съм си много ок ...Laughing Всъщност една от причините либидото ми да е толкова високо все още е именно той, така че...поддържа ме млада, да.

# 6 477
Имам приятелки, които харесват по-големи от тях мъже. И си казва едната, че може би си изживява травмата с бащата липсващия. Търси в тях бащината фигура. Допадат ѝ като повелителност, улегналост, стабилност, занимания, авториттност и авторитарност дори.
Та – във време, в което всеки може да се самоопредели като пол, сексуална принадлежност, не виждам проблем хетеросексуални да избират да бъдат с по-големи или по-малки от тях, ако има взаимност.
Лично мен не ме интересуват чуждите избори, стига да не се бъркат в моя. Всеки да си живее, както сметне за добре, не осъждам никого.
Моята приятелка също е така.
Трите й сериозни връзки бяха с мъж на 60, на 50 и най-младия беше към 47.
Тя беше съответно на 23, на 29 и сега на 32.

Тя обича много улегнали, интелигентни, властни характери.
Харесва й да я закрилят, да я учат и тн.

Сигурно има нещо свързано с бащата в такива хора.

# 6 478
  • София
На 23/60 даже Фройд се върти в гроба според мен.

# 6 479
  • София
Такива разлики са си daddy issues отвсякъде.

Мъжете харесват жени в пика на фертилната възраст 20-25 годишни, това е природно заложено.
Вече с увеличаване продължителността на живота на 40 хората не просто още са живи, но са и млади. И все пак не сме победили природата, та жените на 40 да станат по-атрактивни от тези на 20.

Има мъже, които са привлечени от и по-големи от тях. Познавам няколко такива и всъщност са вървежни мъже, но ги привличат интелект и зрялост. Та природата не е толкова тясно определена и дори да има някои по-изявени тенденции, те не са монополни, защото влияят и други фактори освен размножаването.

Иначе напълно разбирам привличането към по-млади мъже, защото физически изглеждат по-добре, по-рядко са киселяци и са по-енергични. Въпреки че мен все още основно ме привличат набори, като процент определено ме привличат по-малко мъже на тази възраст, отколкото когато ме привличаха 25-годишни например. А и все по-често намирам за привлекателни по-млади от мен. За мен това говори за спад в качеството с възрастта. Иначе за радост мъжът ми напълно ми покрива критериите, та в това отношение нямам никакъв проблем с привличането.

Общи условия

Активация на акаунт