?Въпроси всякакви за СО? 2025

• 245 158
  • 6 795
  •   1
Отговори
# 6 750
Спомням си, че преди доста години една приятелка за подарък за сватбата си беше поръчала бойлер. Беше скандално тогава, но за мен е нормално, не всеки обича да се затрупва с вещи. По-късно бях на сватба, на която младоженците си поискаха подаръците в пари - живееха заедно от дълго време и имаха абсолютно всичко, необходимо за домакинството, а бяха под наем и нямаше къде да държат много неща. Може с парите от сватбата да са си помогнали за вноската за ипотека, не са прахосници. Ако е така доволна съм, че макар и със скромна сума съм им улеснила живота, вместо да им подаря "нещо за спомен", което да хваща прах и да се чудят къде да го преместят. Подаряването на ваучер за преживяване е много ангажиращо, близка получи за годишнина пет такива ваучера, ами тя работи, има ангажименти, а пък те са в срок. Между другото бих се зарадвала да получа подарък подмяна на дограма, подмяна на електро и ВиК инсталацията в къщи , така че ако някой желае, няма да се обидя:blush:

# 6 751
Трябва да се въведат такива подаръчни ваучери - посещение на домашен майстор, сигурно ще бъдат много търсени.

# 6 752
  • Далечният изток
Ами ето идея за майсторите - да си направят ваучери.

# 6 753
  • София
Ами ето идея за майсторите - да си направят ваучери.
Трудно ще стане, защото повечето работят на черно.

# 6 754
  • France
Само да си кажа, че имам нужда от нова баня. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 6 755
# 6 756
  • Пловдив
Аз искам външна изолация. И нова кола, като сме тръгнали да си пожалваме. Къде е златната рибка?

# 6 757
Златната рибка изпълнява мъжки желания, жените трябва да търсят шарани.

# 6 758
  • София
Аз съм скромна. Само един телевизор.

# 6 759
  • Варна
Няма безплатен обяд. Предпочитам сама да си платя каквото ми е нужно.

# 6 760
  • София
Склонна съм да се съобразя напълно, включително съм подарявала неща, които аз грам не харесвам, не да по вкуса ми, но знам отсрещната страна, че ще го хареса и е било така, но има едно нещо, което не мога да преглътна нито като подарък към мен, нито като изискване за подарък. И това са пари. Бие ми се с концепцията за подарък.

# 6 761
  • София
Нямам проблем с парите, никакъв.

# 6 762
  • Далечният изток
Мда. Даже предпочитам.

# 6 763
Мда. Даже предпочитам.
+1 Ние в къщи пари си подаряваме. И всеки си купува каквото му е на сърце.

# 6 764
Парите могат лесно да се трансформират във всякакъв подарък по избор на получателя...🙂

Общи условия

Активация на акаунт