Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 406
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 780
Във военния лагер на Ингри Александра са наложили драконови мерки. В момента има 9 заразени и 48 в карантина, войниците са разделени на кохорти като при ковид. Масово миене със сапун за дезинфекция (антибактериалните препарати не действат на този вирус - само сапун). Не се казва дали Ингри Александра е от заразените, тия под карантина или здрава. Ако няма нови случаи в следващите 48 часа, ще започнат да махат мерките поетапно.

# 781
  • Sofia
От какво са болни?

# 782
  • Някъде там
Максима днес на посещение на Kansrijke Start  организация която предоставя пълен набор от програми за (бъдещи) родители.

Дано бързо се оправят всички заразени в лагера на Ингрид.

# 783
Принцесата на Уелс беше видяна да пазарува в Нотинг Хил Лондон, вчера вечерта!

# 784
NBM, вирус на стомашно-чревния тракт, който дава повръщане и разстройство и е изключително заразен. Затова драконовите мерки да се спре разпространението му.

Метте-Марит, Хокон и Сверре Магнус са били на ски пистата в Лумедален (кварталът, където и Марта живее в момента), където да гледат тренировките на Vivil, спортен клуб за хора с умствена изостаналост.
Марта беше покровителка на този спортен клуб, но сега Метте-Марит е покровителка след като Марта спря да бъде работещ роял, както му казвате в темата, и вече не представлява официално кралското семейство.

Сверре Магнус и Хокон са много активни в алпийските дисциплини.
Снимки от NTB

# 785
  • Някъде там
Фредерик и Мери присъстват на премиерата на "Jeppe på Bjerget" на старата сцена на Датския кралски театър в Копенхаген.

# 786
Кралицата беше домакин на прием за Британската федерация по конен спорт.
Кралица Камила с параолимпийци, олимпийци и висшия ръководен екип, за да отпразнуват успеха на британските отбори по конен спорт на Олимпийските и Параолимпийските игри в Париж през 2024 г.

# 787
Принцесата на Уелс беше видяна да пазарува в Нотинг Хил Лондон, вчера вечерта!

Много хубава Кейт, стила е ежедневен и лежерен, но елегантен. Харесва ми, че винаги, на папарашките снимки охраната й не се набива на очи, тази дискретност и липса на показност ми допадат,  създават усещане за нормалност и достъпност.

# 788
Прочетох хубава новина за Хари и неговата война с измамници журналисти и издатели. Радвам се за него! Лъжите и злоупотребите на медиите трябва да се наказват.

# 789
  • Някъде там
Скрит текст:
NBM, вирус на стомашно-чревния тракт, който дава повръщане и разстройство и е изключително заразен. Затова драконовите мерки да се спре разпространението му.

Метте-Марит, Хокон и Сверре Магнус са били на ски пистата в Лумедален (кварталът, където и Марта живее в момента), където да гледат тренировките на Vivil, спортен клуб за хора с умствена изостаналост.
Марта беше покровителка на този спортен клуб, но сега Метте-Марит е покровителка след като Марта спря да бъде работещ роял, както му казвате в темата, и вече не представлява официално кралското семейство.

Сверре Магнус и Хокон са много активни в алпийските дисциплини.
Снимки от NTB

Те всички май са много запалени по ските. Жалко че на Соня едва ли вече ще и е позволено да се качва на ските.
Филм за любовта  на Харалд и Соня ще излезе по Prime video на 14 февруари.

Много ми хареса семплата стилна визия на Мери от театъра.
Колието ми е любимо.

Каролина става на 69 години.
Симпатична дама е.
Много я харесвам като млада. Не колкото майка ѝ но и тя си беше хубавица.

# 790
О, принцесата на Хановер е класика!

# 791
  • София
Каролина става на 69 години.
Симпатична дама е.
Много я харесвам като млада. Не колкото майка ѝ но и тя си беше хубавица.

И аз много харесвам Каролина, приказно красива ми е като млада.
И остарява добре.

# 792
  • София
Каролина каква красавица е на младини! За мен е по-хубава от майка си, но аз не съм и голям фен на Грейс Кели по принцип.

Учудващо за първи път да ми хареса кадифен костюм. Явно е от черното.

# 793
  • Някъде там
Да тя от мъничка има много красиви черти.

# 794
На 69 ли? Уау, супер изглежда. И на младини е красавица.
А, Мери каква е хубава на тази снимка, хубавица си е и тя.

Общи условия

Активация на акаунт