Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 407
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 795
  • Някъде там
На 68 ставала аз съм объркала.
И с Шарлот много си приличат.

Много хубава атмосфера в кралския театър.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 14:19 от daviz

# 796
След като на инагурацията на Тръмп журналистите написаха, че костюма на Иванка Тръмп е препратка към Кейт Мидълтън, списание HELLO е публикувало статия за всички еднакви тоалети, в които са били двете дами. Аз лично в първите три не виждам особенна прилика, но наистина имат и много еднакви визии.

# 797
Иванка винаги е много елегантна, стила ѝ е страхотен. Факт е, че много англиски роялски шик излъчваше онзи ден, много ми хареса. Но просто ефекта Кейт си е нещо, което няма при никоя друга кралска особа.
Ето още няколко еднакви визии с Кейт:

Бях попаднала на един коментар, че американците се радват да видят Мелания отново като първа дама, защото било все едно си имат тяхна Кейт Мидълтън. 😂

# 798
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
И Иванка, и Кейт са много хубави. Имат вкус и се обличат прекрасно, много ги харесвам и двете плюс Мелания.

# 799
  • София
E, не, третата рокля (тази, с която Иванка беше на бала) е "вдъхновена" от рокля на Одри Хепбърн

https://www.google.com/amp/s/abcnews.go.com/amp/GMA/Style/ivanka … ry%3fid=117934397

# 800
Днес Софи, главнокомандващ полковник от Кралския корпус на армейската музика, посети Кралската военна академия Сандхърс.

# 801
Много са хубави роклята и палтото, но двете яки една върху друга не ми допадат.

# 802
Харесва ми Софи, палтото е чудесен универсален цвят, а обувките и чантичката са много елегантни.

# 803
  • София
Излизат тези дни в Инстаграм много неща носени от Иванка и Мелания Тръмп и различни кралски дами, Летисия и Максима най-много ми излизаха.

Летисия в червено днес в CEIP Cortes de Cádiz (образователна институция) в Мадрид.

http://images.gtresnews.com/es/feature/1391960/la-reina-letizia- … N/ACTUALITY_TODOS

И Максима днес в Join Us Foundation - доста пролетно се е пуснала Simple Smile

И Маделин, вчера в ChildX в Стокхолм. Организацията работи за спиране на комерсиалната сексуална експлоатация на деца.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 16:32 от Lana

# 804
Много елегантна Софи днес, много ми харесва.

# 805
  • Някъде там
И Летисия и Максима ми харесват, като изключим на Летисия обувките. Не харесвам чак толкова груби обувки.
Зеленото на Максима 🥰
Въпреки тъжният повод, една много стилна Шарлийн днес.На погребението на Дидие Гийом са.

# 806
Принцът на Уелс по време на посещение в Cycle of Life, колоездачна организация с нестопанска цел, подкрепяна от BBC Children in Need, която работи, за да помогне на млади хора от различен произход да подобрят физическото и психическото си здраве и да увеличат възможностите си за работа чрез колоездене.

# 807
Кралица Камила, патрон на Anne Frank Trust, на прием за Деня на възпомението на Холокоста.

# 808
  • Някъде там
Маделин на посещение на ChildX Организацията работи за спиране на комерсиалната сексуална експлоатация на деца. Фондацията е основана през 2014 г. и е активна както в Швеция, така и в международен план.

Еее много  готина Маделин.Харесва ми сакото в комбинация с джинсите.

# 809
  • При семейството си
“На прочувствена церемония в двореца на принца принц Албер II посмъртно назначи Дидие Гийом, бивш държавен министър на Монако, за командор на Ордена на Сен-Шарл.

Орденът беше връчен на неговата вдовица, Беатрис Фресенон-Гийом, на 22 януари, в трогателен момент, който отдаде почит на неговата отдаденост и лоялност към Княжеството.

Принц Албер II връчи това престижно отличие като признание за приноса на Дидие Гийом по време на неговия мандат като държавен министър.

Церемонията послужи като почит не само към изключителната му кариера, но и към неговия характер, като човек, дълбоко отдаден на ролята си и на подобряването на Монако.”

https://monacolife.net/prince-albert-ii-honours-didier-guillaume … rles-distinction/

Общи условия

Активация на акаунт