Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 398
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 810

Това дъщерята на Мегън и Хари ли е?

# 811
# 812
  • София
Това AI ли е или някое познато дете?

# 813
  • Някъде там
Излизат тези дни в Инстаграм много неща носени от Иванка и Мелания Тръмп и различни кралски дами, Летисия и Максима най-много ми излизаха.

Малко еднакви тоалети.
Всичките ми харесат.
Скрит текст:

Хюсеин и той е в Давос на икономическият форум.
Учудващо Максима не се е включила още и тя е редовна там.

Макрон и той е бил на погребението днес. Без Бриджит.

# 814
Принц Уилям остави пътниците шокирани, когато се качи на влака днес - и ги зарадва, като разговаря с тях по време на пътуването.

Принцът на Уелс се отправи към Токстет в Ливърпул за два ангажимента, за да хвърли светлина върху жизненоважни обществени групи там, които работят в подкрепа на младите хора в местната общност.
42-годишният Уилс пътува на север от Лондон до Ливърпул с услуга на Avanti West Coast и когато други пътници и персонал се качиха на влака, те бяха изумени да видят бъдещия крал, седнал във вагон първа класа. Твърди се, че принцът е видян да се усмихва, докато щастливо разговаря с другите пътници във вагона и железопътния персонал, а когато слезе от влака на гара Liverpool Lime Street, той весело поздрави онези, които също слизаха.

# 815
Херцогинята на Единбург, главнокомандващ полковник, Кралският армейски музикален корпус присъства на вечеря в казармата на Гибралтар, снощи.

# 816
Отново много свежа и хубава Софи, само колана на роклята не подхожда особено за официалния повод, сребрист колан или просто малко по-широк колан със закопчаване, не с вързване щеше да е чудесен.

# 817
  • Някъде там
Матилде в Давос

Атина става на 13 години

# 818
Много харесвам тази рокля на Софи, страхотна е.

Сестрите Спенсър на корицата на списание Tatler. Кити говори за Уилям:
„Изключително се гордея с моя братовчед принц Уилям за всичко, което прави и продължава да прави, за да подкрепи Centrepoint и жизненоважната работа, която те предоставят на бездомните млади хора.
Кити е посланик на програмата за независим живот на Centrepoint, която според нея „се опитва да прекъсне този порочен кръг и да позволи на хората да стъпят на краката си и да си проправят път нагоре по трудовата стълбица“.

„Нещото, което винаги съм харесвала в Centrepoint, е колко е практично“, добави тя. „Това не е просто осигуряване на така необходимия покрив над главата на някого. Те ще ви обучават, ще ви обличат за интервюта за работа. Тяхната цел е да прекарат тези хора през тяхната система. Те са просто невероятен екип и увереността и чувството за идентичност, което помагат да дадат на хората, които са били лишени от нея.“

# 819
  • в сърцето на един мъж...
Много елегантна Софи! Много ми харесва тоалета й!
Иванка ми харесва във всичките тоалети и определено ги носи доста по-добре от останалите. Много елегантна и сексапилна жена е.
Матилде ми изглежда много състарена. Трябва нещо да промени тази жена, изглежда на повече години, отколкото е.
Уилс какви изненади прави на хората Simple Smile Кити и сестрите й изглеждат зашеметяващо на тези снимки! Много красиви жени са. И явно не само красиви, но и се занимават с важни неща.

# 820
Мдаа, поостарели са и сестрите. Продължават да са  много красиви, спенсъров ген явно, но вече далеч не са онези свежи млади момичета, които помним.

# 821
Годините си минават, няма как да са вечно млади. Важното е да остаряваш с достойнство и красота. Защото виждаме, че не всички са така, а сестрите Спенсър са в прекрасна форма за годините си.

# 822
Интересно разнообрaзие от активности в последните дни.

Давиз, мерси, че пусна още еднакви тоалети на Иванка с рояли, че да видя, че не й стоят все на нея по-добре. Вчера се чудех как е възможно, при все, че изобщо не я харесвам.

Хубава корица със Спенсъровите сестри, хареса ми как са ги подредили.
Кити женена ли е още за по-възрастния мъж? Детето им на колко е вече, аз нали се оказа, че даже не съм разбрала, че е била бременна.

# 823
Йорданската принцеса Иман е бременна.

# 824
  • в сърцето на един мъж...
Йорданската принцеса Иман е бременна.

Е, честито, много хубава новина! Да има спокойна бременност и здраво бебе!

Общи условия

Активация на акаунт