Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 940
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 550
До кога продължава играта на Лидл и Девин?

# 2 551
Никакъв късмет нямам в игрите с покупка, но каквото има да става, ще стане. Важното е, че шейните вече се продават, ако някой е много на зор.

# 2 552
Кога ще публикуват печелившите от Орехите? Аз отново съм без бутилка от Девин, а толкова много я исках..

# 2 553
Никакъв късмет нямам в игрите с покупка, но каквото има да става, ще стане. Важното е, че шейните вече се продават, ако някой е много на зор.

И аз видях, продават ги по 200лв, подобна в Емаг с код излиза на 135-140лв.
А Милка днес все още не са дали шейна. Пробвах мноооого пъти и греда. Искам да благодаря и на ma6kata7 за помощта. Ако не друго, поне имам доста участия за голямата награда (не, че се надявам да съм сред печелившите).

Чакам Орехите.

ПП - 5.7. Всички печеливши от всяко проведено теглене ще бъдат обявени на www.orehite.bg с първите 7 цифри на мобилния си номер (останалите неизписани) на деня, следващ датата на тегленето и на същите ще бъде изпратен sms, че са печеливши.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 14:34 от Verchy

# 2 554
  • Телиш/Плевен
И аз с чаша от Девин, вчера си я пожелах и днес я спечелих, но вчера не се видях в списъка , интересно:)
Тегленето беше днес.

До кога продължава играта на Лидл и Девин?
До 5 февруари.

# 2 555
Май пак ще отложат тегленето на Орехите.Те са си направили сметката,мизата за голямата награда си е висока.Пет броя по 6 лева =30 лева,хиляда участници =30 хиляди,всички награди ще са платени.

# 2 556
  • Сливен
Влизам - гледам 25 коментара, еха 😲, казвам си "валеж е имало", а то какво било... 😆
Във Вайбър е - освен със скрийншот, не знам друг начин, да Ви споделя играта 😑...

# 2 557
Май пак ще отложат тегленето на Орехите.Те са си направили сметката,мизата за голямата награда си е висока.Пет броя по 6 лева =30 лева,хиляда участници =30 хиляди,всички награди ще са платени.
Някой беше сложил по-горе цитат от правилата, че sms и публикуване ще бъде на деня следващ тегленето т.е трябва да е утре, ако теглят днес.

# 2 558
Имам мейл от МебелМаг, че играта им е приключила и наградата пътува към новия си собственик. Влезнах специално във ФБ страницата им, няма никъде посочено име на печеливш. Инстаграм нямам, за да проверя и там. Липсата на конктерен печеливш оставя усещане за някаква шашма.

# 2 559
И аз получих, че е приключила. Явно не печелим   Simple Smile                                                                                                                   

Имам мейл от МебелМаг, че играта им е приключила и наградата пътува към новия си собственик. Влезнах специално във ФБ страницата им, няма никъде посочено име на печеливш. Инстаграм нямам, за да проверя и там. Липсата на конктерен печеливш оставя усещане за някаква шашма.

# 2 560
Нещата от Фереро си седят някъде при Европът и чааакат! След като писах на мейла, днес ми се обадиха от офиса, че ще го дадат на куриер за утре.

# 2 561
  • София
Нещата от Фереро си седят някъде при Европът и чааакат! След като писах на мейла, днес ми се обадиха от офиса, че ще го дадат на куриер за утре.
На имейл на Европът ли писа?

# 2 562
На мейла на Фереро, взех го от сайта им.

# 2 563
  • Сф
Някой иска ли да правим трампа жълти Швепс чаши за черни или розови? За софия

# 2 564
  • Телиш/Плевен
Печеля платнена торба, чаша и ключодържател от игра на банка ДСК във Фейсбук. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт