Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 921
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 565
  • София
Само мен ли Орехите вече много ме дразнят. Не стига, че промениха общите условия няколко пъти, а и днес ни вест ни кост.

# 2 566
  • Телиш/Плевен
Само мен ли Орехите вече много ме дразнят. Не стига, че промениха общите условия няколко пъти, а и днес ни вест ни кост.
5.7. Всички печеливши от всяко проведено теглене ще бъдат обявени на www.orehite.bg с първите 7 цифри на мобилния си номер (останалите неизписани) на деня, следващ датата на тегленето и на същите ще бъде изпратен sms, че са печеливши.

# 2 567
  • София
5.7. Всички печеливши от всяко проведено теглене ще бъдат обявени на www.orehite.bg с първите 7 цифри на мобилния си номер (останалите неизписани) на деня, следващ датата на тегленето и на същите ще бъде изпратен sms, че са печеливши.
Благодаря, значи чакаме утре по някое време Simple Smile

# 2 568
  • у нас
Идвам да се похваля и оплача едновременно- спечелих от ИГ тениска, от Paga store, избрах да е голям размер за подарък за ММ. И днес виждам че е с наложен платеж 7 лв, без такса доставка. Питах ги дали не е грешка и получих малко грубо отношение и редовното "нали всички така правят - подарък безплатен, ама доставката си я плащате". Та, понеже имаше и други 29 печеливши, да знаете. Пък ако не я искате, има много желаещи. Аз моята се чудех още дали да я взема, че казах вече на ММ че му е за 14ти февруари. Дано поне си струва, да не е нещо от Тему за 2 лв
Днес взех същата пратка и да, беше с НП 7 лв. Никъде нямаше обявено за чия сметка ще е.

Еmli, тенкю Kissing Heart

# 2 569
  • Сандански
Орехите изпращат смс!

# 2 570
Орехите пращат смс - и. Аз съм с престилка.

# 2 571

Печеля дъска от Орехите!
С един код.

# 2 572
Току що имам смс от орехите,че печеля престилка.

# 2 573
Като цъкнеш линка - пише какво печелиш на Орехите. Аз съм с дъска.

# 2 574
  • Русе
И аз ..с престилка!

# 2 575
Колкото и да е смешно.Аз искам дъска от Орехите.Тъкмо го пишех….

# 2 576
Току що получих смс от Орехите. Заявих до Изибокс.

# 2 577
И аз съм дъска. То май всички ще спечелим по нещо. Grinning

# 2 578
И аз с дъска!

# 2 579
Току що и аз получих от орехите за дъска😊. Честито на всички!Но за първи път награда да се получи от изибокс.

Общи условия

Активация на акаунт