Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 169 721
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 655
Имам известие от DHL за пратка от KELLOGG'S.

Значи ли това, че мрънкането ми вчера е от полза и очаквам играта от Pringles?!
Без дори да съм разбрала, че я печеля?

# 2 656
Тази игра нещо не я разбирам
"Всеки закупил продукт на ELEPHANT, 70/80 гр. или 160/180 гр. и ELEPHANT туист 160/ 70 гр. от търговски обект, който предлага продуктите на Elephant, може да участва в томбола и да спечели: "
Един продукт ли искат да се купи или два?

# 2 657
  • Сф
Kellogs произвеждат Прингълс.

# 2 658
искам и аз, толкова се борих за тази игра. Вкъщи сме големи фенове на бордови игри и постоянно играем Sad

# 2 659
  • Телиш/Плевен
Тази игра нещо не я разбирам
"Всеки закупил продукт на ELEPHANT, 70/80 гр. или 160/180 гр. и ELEPHANT туист 160/ 70 гр. от търговски обект, който предлага продуктите на Elephant, може да участва в томбола и да спечели: "
Един продукт ли искат да се купи или два?
Общо два, така излиза от написаното или поне аз така го разбирам.
Един ELEPHANT в разфасовка по избор (70/80 гр. или 160/180 гр.) и един ELEPHANT туист 160/ 70 гр.

# 2 660
  • София

Да, Cluedo-то е това. Те изпращаха странен мейл за уведомяваване, така че много хора го изпуснаха, но той беше само информативен.

Гледам, че в Олх масово се опитват да го продадат от 19 лв до 60 лв, но тази игра не е популярна и трудно ще стане вече.

Аз съм с един пробиотик от Инстаграм, идва ми тъкмо навреме, утре щях да купувам поредния. Януари слабичко и при мен с наградите, но и с покупки не успях да се включа, така че не съм на загуба. 😁 Дано февруари е по-здрав и с повече късмет. 😊

# 2 661
Bobby®, от 01.02.2025 г. ще има игра на Ariel, така че потрай още малко. Simple Smile
Еее, супер. Благодаря за инфото. Heart
Shu34, честито. Cluedo-то е. Все така да ти се сбъдват желанията като мръннеш в темата. Явно има резултат. Blush

# 2 662
  • София
Ами,аз много я исках! Само да дойде, ще я пробваме в идните дни, на 100%! 🤯❤️
И аз играх с желание за нея, въпреки че по-скоро мислех, че няма да ни хареса, защото си падаме по-съвременните стратегически игри. Хареса ни, този месец и без това го изкарах вкъщи, така че се позабавлявахме с нея. Като минус само е, че са малко неясни правилата особено за двама играчи. Радвам се, че Прингълс бяха щедри и раздадоха толкова много игри. 😊

# 2 663
  • София
Bobby®, от 01.02.2025 г. ще има игра на Ariel, така че потрай още малко. Simple Smile
Каква е играта на Ариел?

# 2 664
  • Сливен
Има качени снимки, някой може да се познае.
Скрит текст:
.   

# 2 665
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Каква е играта на Ариел?

Не я намирам все още в сайта на P&G, но ще трябва да се купи продукт Ариел на минимална стойност 10.99 лв.

# 2 666
  • Под Слънцето
Може да опиташ с някое от приложенията, което дава виртуален номер с американски регионален код, Talkatone например.

Скрит текст:
Мене ме домързя да ходя да се снимам и да се въртя на 360 градуса на щандчето в Булмаг за кроасани, но пък от половин час се боря със сайта на Хайнекен- дават  бира за цяла година .. но само за хамериканци. Не става с друг телефонен номер. Изредих и норвежкия на мъжо, и холандската карта.. Не пуска , гада.

То хубаво с тая врътка, ама ако взема, че спечеля, за бирата ще трябва да  дам адрес там.. Пък знам адреси само от филмите и сигурно са фалшиви Wink

# 2 667
Има качени снимки, някой може да се познае.
Скрит текст:
.   

Здравейте на всички,
моята малка принцеса участва в този конкурс на Baby Crema. Много бих се радвала и на 3-тата утешителна награда Simple Smile, но не искам да спамя, затова който има интерес нека ми пише на лично, за да му пратя линка.

Иначе аз играя само в игри, в които наградите ще влязат в употреба. Даже играя по-скоро за децата и животните в къщи отколкото за себе си. И се радвам много като чета как сте успяли да спечелите желани награди, и страдам с тези, които не успяват.

# 2 668
Имам казус с Орехите-дали някой ще може да даде съвет/идея?
Скрит текст:
Регистрирала съм код на телефон без Интернет. Получих смс за награда, но няма как да я потвърдя. Пробвах през браузъра-изписах всичко, но ме хвърля към начало. Опитах се да обясня чрез отговор на смс-не може да се изпрати/получи от тях писмото. Телефона го има в печелившите. Търсих мейл/контакт на Белла- не откривам...
Някой ако може да даде съвет? Благодаря предварително!

# 2 669
  • Сандански
Не изписвате всичко правилно, малки/големи букви, знаци…

Общи условия

Активация на акаунт