Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 169 736
  • 2 733
  •   2
Отговори
# 2 670
  • София
www.bella.bg
Контактен център Белла 0800 13 000

https://www.facebook.com/orehite.bg

# 2 671
Всичко изписвам...
Благодаря, lite16 , ще пробвам да се свържа!

# 2 672
Ако препишете точно линка трябва да работи
Имам казус с Орехите-дали някой ще може да даде съвет/идея?
Скрит текст:
Регистрирала съм код на телефон без Интернет. Получих смс за награда, но няма как да я потвърдя. Пробвах през браузъра-изписах всичко, но ме хвърля към начало. Опитах се да обясня чрез отговор на смс-не може да се изпрати/получи от тях писмото. Телефона го има в печелившите. Търсих мейл/контакт на Белла- не откривам...
Някой ако може да даде съвет? Благодаря предварително!

# 2 673
Дойде наградата от Ариел и Кауфланд, разкошна е! ❤️ Много се радвам на такива полезни награди. 😊

Скрит текст:

# 2 674
  • моята мила родна страна
Имам казус с Орехите-дали някой ще може да даде съвет/идея?
Скрит текст:
Регистрирала съм код на телефон без Интернет. Получих смс за награда, но няма как да я потвърдя. Пробвах през браузъра-изписах всичко, но ме хвърля към начало. Опитах се да обясня чрез отговор на смс-не може да се изпрати/получи от тях писмото. Телефона го има в печелившите. Търсих мейл/контакт на Белла- не откривам...
Някой ако може да даде съвет? Благодаря предварително!
Пишете им тук: consumers@bella.bg,  отговарят.

# 2 675

Дойде играта. Хубав ми е Петъка. 🥹

# 2 676
Писах на Орехите дали участваме в следващите тегления:

# 2 677
Ха, на тея орехи бая награди ще им останат ми се струва с тези правила... ако пуснат промо опаковки на нарязаните мезета на намаление (веднъж видях в Кауфланд на 3лв) може би ще се включа за телефон. На мен ми привършва козметиката за коса, а игра не се задава, освен тази на здраве. Сега зян ще си купя шампоан и маска 🤣

# 2 678
Ох, аз на орехите нищо не мога да уцеля вкусно.
Щом кодовете се нулират, ще търся на промоция.
В Кауфланд видях следващата седмица единия вид е на минус 50%.
 Значи щом са нулирани кодовете, имам 8 дни да намеря 5 опаковки с промо код, за да участвам за телефона..

# 2 679

Днес регистрирах код, изписа ми, че участвам за всички награди, включително и голямата. Ако се нулираха, не би ли трябвало да изписва нещо от сорта - регистрирайте още...

# 2 680
Значи добре, че не си регистрирах всички кодове на Орехите 😀
Моите месари нямат нищо против луканката и сушеницата на Орехите, но проблема са ми тези промоционални опаковки. Обикалям града като че ли търся пари.

# 2 681
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Дойде наградата от Ариел и Кауфланд, разкошна е! ❤️ Много се радвам на такива полезни награди. 😊

Скрит текст:

Честито и със здраве да се пере!!!
Обожавам такива награди и не пропускам игри на Ариел, макар че досега не съм била сред щастливците.  Smirk

# 2 682

Добре ,обаче  за проба регистрирах код,и ми изписа участвате за целия асортимент от награди. В такъв случай би трябвало да изпише -регистрирайте още 4 кода.

# 2 683

Ако на някой му трябват пращам на първия писал

# 2 684
Пращат нови съобщения от Орехите. Който е имал проблем с първото, сега ще попълни пак данните.

Общи условия

Активация на акаунт