Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 431
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 240
# 241
# 242
# 243
  • Сливен
Не знам дали е споделяно, но - пазарувахме преди малко в Кауфланд и попитах дали може да използваме 2 "подръчни" карти. Едната от последната игра на Пуфис или P&G/не сещам, точно от коя игра беше/ , и една, от  игрите на Кауфланд. Жената на касата, каза че може  - и така използвахме 2те карти, хартиени ваучери и доплатихме малка сума. За ето тези карти става дума и другите, които с червени на цвят.

# 244
Хаха, аз тъкмо погледнах и нямаше печеливши и надниквам тук да се оплача от наградата ми от бутик в края на годината... И изненада! Печалба от форума. Зарадвах се много 😍

А за бутика- скъпи дрехи, едва си избрах нещо и пристигна във вид сякаш е носено. Няма етикети, намачкано, видимо по-малък размер. Няма и етикет на бранда, размери, пере ли се това чудо и каква му е материята.
Голямо разочарование. Не беше ми се случвало с коя да е стока, независимо от игра ли е или не. Хората се стараят да опаковат и продадат стоката си така, че да те накарат пак да поръчаш, а не да ги споменаваш с лошо.

И тия игри с по 5 условия ме дразнят много. Зукито тях да забрани, и всякакви тагове. Не да ограничава нас 🤣
Лайк на страница стига. Пак си трупат последователи. И без това фийда ми е само със спонсорирано. Голям зор да са инфлуенсъри. Половината от тях освен да се снимат с децата и мъжо, откъм съдържание са 0.

Днес ми е крив ден и всичко ми е наопаки. Сори 🙄

# 245
В Кауфланд може да се плаща всякак.
Аз съм плащала с 5 неща едновременно - кеш, банкова карта, ваучер за рециклиране, ваучери за храна и подаръчен ваучер.

# 246
Искам да дам обратна връзка от Коледния календар на Maped. Освен, че спечелихме доста голям комплект за рисуване. Ни пратиха бонус 3 моливчета, които са доста интересен продукт като пастели, но по твърди и с дупка в средата. Много хубаво рисуват. Евала така се привличат клиенти.

# 247
  • Сливен
В Кауфланд може да се плаща всякак.
Аз съм плащала с 5 неща едновременно - кеш, банкова карта, ваучер за рециклиране, ваучери за храна и подаръчен ваучер.

Друг път сме плащали във ваучери+кеш или ваучери+банкова карта, или със 3 неща - ваучери за храна +подаръчна карта +кеш. Не знаех, че може със 2 подаръчни карти и за това реших да споделя.

# 248
  • при късмета
Честита нова година, много късмет и здраве през настоящата!

В Кауфланд не важат подаръчните ваучери на еденред. Тези за храна, които бяха на хартиен носител, лилавите да, но не и сините, подаръчни. Друго да не важи там не съм засичала и може да комбинираш при плащане всичко друго

Не съм проверявала никакви списъци за тази година, чакам чаши от Фереро и Швепс и ваучер от ФФ и Престиж, до мен още не е стигнал

# 249

Аз това си го приемам като печалба!
Зарадваха ме. Поръчах си зимно яке за 110лв. Та ще ми дойде добре да платя само 60... 🫠

# 250
За пръв път печеля награда от игра във форума, много приятна изненада Simple Smile

# 251
И аз имам такова съобщение, отивам да разглеждам!

# 252
  • София
На мен нещо не ми се обаждат от Бейлис за голямата награда и започнах да се притеснявам . Може би все още е празнично.
Много се радвам от валежа на наградите в групата, все така да ни е успешна.

# 253
И аз с ваучер от лоялната програма, много се изненадах и зарадвах

# 254
Аз също имам такова съобщение за лоялната програма на форума, заредени са ми точки за 50 лв. Да си призная предния път ми стана доста тъпо, задето приноса ми беше оценен на 0 т. От 2008 съм в Бг мамма, това е моето любимо място във виртуалното пространство. Рядко пиша, но много чета и се вълнувам.
С мъжът ми получихме имейли за чашите от Швепс още на 30 12. Браво на организатора, като знам колко хора се регистрират с 20- 30 профила, количествата на наградите сигурно са доста мащабно число.

Общи условия

Активация на акаунт