Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 450
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 225
  • Пазарджик
Влизам в йетел за петъчната игра,но не ми дава да изтрия полето,а ми показа това

И при вас ли е така

Да и при мен е така. И на мен ми се видя странно.

# 226
  • София
Да, същата работа....
Влизам в йетел за петъчната игра,но не ми дава да изтрия полето,а ми показа това

И при вас ли е така

# 227
Милка качиха. Няма ме. Късмет на съфорумките. Дано повече от темата да се намерят!

# 228
Много често се задават въпроси във форума дали искат бележки?Много ясно че трябва да си пазиш бележките!Тук ми мирише на злоупотреба .Като играеш е нормално да ги съхраняваш!!!

# 229
В общите условия на всяка игра е записано, че потребителите са длъжни да пазят касовата бележка с определен срок - или до края на играта, или до някаква дата.

# 230
  • София
И мен ме няма, но от Милка никога не съм печелила.
Милка качиха. Няма ме. Късмет на съфорумките. Дано повече от темата да се намерят!

# 231
Може да съм излишно мнителна, но този празен лист с ръкописно написани всички лични данни (без ЕГН), ми е един червен флаг. Не флаг, ами байрак. Не бих попълнила това и изпратила на незнайно кой, че и няколко пъти... Да си имат.

# 232
Толкова ясно пише кога започва "Петък с Йетел", че не знам какво се чудите даже....

# 233
Пристигна ми първата награда от декември - едно пухкаво Маливче! За съжаление нямаше втори плик домакинска хартия (беше останал последен) да регистрирам втора бележка. Но! Да не ставаме плюшкин вкъщи.
Очаквам още някоя и друга награда, дребна.
Пожелавам ви през новата година много желани награди и здраве да си ги ползвате.

# 234
Няма ме в Милка, Куинс, до Дубай няма да ходя с Прежстиж... Само килограми трупам. Мрън!
Една игра за покриване на сметка https://www.radioenergy.bg/game/pays-your-bill-25

# 235
  • София
Пристигна ми първата награда от декември - едно пухкаво Маливче! За съжаление нямаше втори плик домакинска хартия (беше останал последен) да регистрирам втора бележка. Но! Да не ставаме плюшкин вкъщи.
Очаквам още някоя и друга награда, дребна.
Пожелавам ви през новата година много желани награди и здраве да си ги ползвате.
Удължиха играта с още 15 дни. Wink

# 236
Може да съм излишно мнителна, но този празен лист с ръкописно написани всички лични данни (без ЕГН), ми е един червен флаг. Не флаг, ами байрак. Не бих попълнила това и изпратила на незнайно кой, че и няколко пъти... Да си имат.

Това умишлено не го коментирах, да видя, някой ще му обърне ли внимание😉

И няма да приемат писма с напечатани данни ?!?, същевременно ще  теглят със софтуер, значи някой ще качва стотици нечетливо написани данни на ръка в базата данни на софтуера.
Това мирише на измама отвсякъде!
Не знам, да ги докладваме някъде, но не знам къде и с какво основание.

# 237
  • Пловдив
Не знам доколко трите имена, дата на раждане, телефон и имейл се считат за лични данни, но се сещам само за комисията за защита на личните данни. Другото си е доброволно предоставяне на лична информация. А дали въпросната фирма е администратор на такива данни, могат да проверят само от тази комисия, поне така мисля.

# 238
Аз съм с ваучер от Милка Simple Smile Simple Smile  вече не ме е яд за Куинс Simple Smile
Коколиното също са качили - колежката е с чадър.

# 239
  • София
Взех си Маливчето от Спиди
Дори и да е мое име, не ми искаха лична карта само пин-а от смс.
Скрит текст:
Измама е, не се подвеждайте!
Скрит текст:

Това умишлено не го коментирах, да видя, някой ще му обърне ли внимание😉
И няма да приемат писма с напечатани данни ?!?, същевременно ще  теглят със софтуер, значи някой ще качва стотици нечетливо написани данни на ръка в базата данни на софтуера.
Това мирише на измама отвсякъде!
Не знам, да ги докладваме някъде, но не знам къде и с какво основание.

На листа да не забравите и да се подпишете.
С тези данни може да изтеглят бързи кредити на ваше име.
А може и имотите да ви вземат, по датата на раждане е лесно да се отгатне ЕГН-то.
Колко му е да направят фалшиви пълномощни и да ви изтеглят банковите сметки.
Все пак имат ръкописно написани с вашия почерк личните ви данни.
И забележете, че има адрес, но не и физически получател
нито фирма нито физическо лице.
Ако е във Фейсбук може да се докладва на съпорта за измама.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 14:01 от lite16

Общи условия

Активация на акаунт