Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 454
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 210
Абсолютно подвеждащо, това за пробиотиците не е giveaway, а си е обикновена игра с покупка.

bambi_bi - пише, че до 15.01 печелившите ще се обявят за Нутела.
Аз видях някаква игра с покупка на нещо дреха май беше и участваш в “giveaway”за кола.Помислих,че е някакъв спам и не го споделих тук,но ако има желаещи постоянно излизат реклами във фейсбук.Ако ми излезне ще допълня поста. https://urobros.com/

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 10:48 от Alize_

# 211
В Куинс ,регистрирах мъжа ми -не печели ,Аз -не печеля ...и майка ми от последната седмица я регистрирах и тя печели ваучер !Да и е честито!
Според мен последната седмица регистрирате бележки са на печалба,но си е и до късмет!Чакам София мел пак е с нейна регистрация,защото мин.или по минала година спечели Пасатор от тях!
Милка също чакам-но не ме харесват през годините нито веднъж не съм спечелила-дано мъжа ми има късмет!

# 212
Забелязвам, че много хора не четат предните страници и коментари, затова така се получава.
Ами да четат! А и щом имаш покупка трябва да си пазиш бележката и да я представиш на куриер! Пък той дали ще я вземе е друг въпрос, зависи какви са му инструкциите!

# 213
Аз на 31 декември регистрирах сума от 20лв в Куинс, не печеля, до късмет си е.

Чакам София Мел, Ети и Милка да изтеглят печелившите.
Ще се включа и в новата игра на Милка, ще играя за шейна.
От толкова мн игри - НИЩО!

# 214
Queens и мен не ме удостоиха с награда и ми е малко тъпо. Знам, че е до късмет, но вкъщи пием само техните сокове и понякога Prisun. Имаме 2 регистрации с по 18 лв., аз и моя мъж.
Вчера имам съобщение в Инстаграм, че печеля 22% намаление на билет за директен полет на България Еър.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 11:32 от Bobby®

# 215
Аз видях някаква игра с покупка на нещо дреха май беше и участваш в “giveaway”за кола.Помислих,че е някакъв спам и не го споделих тук,но ако има желаещи постоянно излизат реклами във фейсбук.Ако ми излезне ще допълня поста.... https://urobros.com/

При тази игра има възможност за регистрация без покупка. Някъде заровено из условията беше - трябва да се изпрати писмо ✉️ (физически).

Беше писано назад как се регистрира споделяне на стори в ИГ - трябва да се тагне задължително за да видят организаторите, че е споделено (няма значение дали още е налично, таг-а се вижда)
 За много години и бъдете здрави!

Добавям - интересно, нечетливо може да е невалидно. Машинно не може 🙂

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 11:36 от Alcarin

# 216
  • Сливен
За качването на стори и тагването там - който все още, до момента не го е правил, ето стъпките. Давам като пример, с играта на Кубети.
.

# 217
  • София
Получих току що ваучера от Престиж и Фантастико.

# 218
Ох, това е вицът на годината🤣

Фирма от Петрич, без адрес упоменат в сайта, просто София, продаваща 5 тениски, две шапки, бутилка за вода и боклучки от Тему ще подари БМВ втора употреба!, година на производство 2016-та,😀 като са завишили цената с едно 50 %, марката и  моделът вървят по 20 и малко хиляди в сайтовете, а те я обявяват за 35К...

Пък вие, ако искате им пишете писма🤣

И да не пропуснете, последно пощенско клеймо трябва да е от 31.02.2025 г., така е календарът според техните условия 🤣

# 219
За последното теглене на ваучерите за фешън дейс ми отговориха днес. Явно никой от форума не печели

# 220
# 221

Кой куриер?

# 222
  • София
Интер логистик е куриера.

Кой куриер?

# 223
Забелязвам, че много хора не четат предните страници и коментари, затова така се получава.
Ами това е почти невъзможно, ако пропуснеш два дена само и се навъртат поне 10-15 страници коментари Simple Smile Аз само от вчера имам почти 100 нови Simple Smile

# 224
Влизам в йетел за петъчната игра,но не ми дава да изтрия полето,а ми показа това

И при вас ли е така

Общи условия

Активация на акаунт