Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 338
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 915
# 916
Лелееее.....много ви се радвам, големи късметлии сте.

# 917
Може ли да споделите тук печелившите от Ети - Деър , защото или Аз не ги виждам или не знам. По - малко са от обявеното в правилата.

# 918
На Милка не ми изписва точките на мен, а имам над 15 лева до сега за шейна, сега въведох още 6 лева директно за голямата награда и ми изписа да регистрирам още 400 точки.
В София Мел има Боряна Илиева, да ми пише адашката ако може Simple Smile      /явно не е Bobby Simple Smile /
И аз имам известие за шампоаните, с Еконт са.
И има измамен сайт някакъв, от който получавш ментета, на цената на скъпи вещи, пристигат с Еконт от Еконт Румъния. Аз пускам поръчки само от познати сайтове, но да си знаете.

# 919
Може ли да споделите тук печелившите от Ети - Деър , защото или Аз не ги виждам или не знам. По - малко са от обявеното в правилата.

Писаха на предните страници за Ети.
В списъка присъстват само участници, които са изпратили банкова сметка и егн.
Списъкът го допълват когато някой изпрати данните.

# 920
  • Телиш/Плевен
Имам 5 регистрирани бележки, тоест за поне 25лв, нямам нито едно участие за голямата награда.
Когато не спечелиш шейна, изписва, че се прехвърлят точките. Никъде не се виждат сумирани, но се прехвърлят, пише го в правилата, които вече цитирах. По-късно през деня ще регистрирам касова бележка и ще кача скрийншот.
Ето:

# 921
И на мен днес като регистрирах втора бележка в Милка за шейна, ми изписа че за голямата награда нямам никакви точки. Затова помислих, че аз нещо не съм разбрала правилата, но явно не е така. Чудя се дали да не им пиша. Понеже с тези две участия които имам бих могла да се включа за голямата награда, ако се прехвърляха наистина (каквато ми беше и изначалната идея)

# 922
  • София
Първата ми награда за годината - комлект ножове. В София мел бях с една бележка. Исках хлебопекарна, но явно това е знак, че не трябва да ядем много хляб. Simple Smile Миналата година ми беше изключително бедна на награди - 2-3 дребни нещица като пасти за зъби от форума, слушалки от Кока кола и Фантастико. Дано тази година имам повече късмет.

# 923
  • Телиш/Плевен
И на мен днес като регистрирах втора бележка в Милка за шейна, ми изписа че за голямата награда нямам никакви точки. Затова помислих, че аз нещо не съм разбрала правилата, но явно не е така. Чудя се дали да не им пиша. Понеже с тези две участия които имам бих могла да се включа за голямата награда, ако се прехвърляха наистина (каквато ми беше и изначалната идея)
Това са две различни неща. При регистрация се ТРУПАТ точки и системата показва броя на натрупаните такива. Ако не спечелиш, точките се ПРЕХВЪРЛЯТ. Не показва прехвърлените точки, а само натрупаните такива. Но както пише и в правилата, точките, с които не е спечелена моментна награда, се прехвърлят за участие за голямата награда. Надявам се сега да е станало ясно.

# 924
Аз с награда от София мел - ножове, а така исках мултикукара...ех, но ме зарадва де, първата награда за 25г.!

# 925
  • Монтана
През изминалата година поради различни обстоятелства почти не съм играла в игри, но реших да се включа декември с 2 бележки в София Мел. За моя голяма изненада видях, че съм сред спечелилите мултикукър 😍. Когато си влезете в профила излиза съобщение с данни за попълвани, ако сте спечелили награда. Късмет на всички.

# 926
Миналата година имах такъв случай с Милка. Звънях им и при тях си излизаше колко пъти участвам за голямата награда. Те виждаха всичките ми точки по дата и час на регистрация. Може да им звъннете за Ваше успокоение.

# 927
  • Там...
Лале в дъжда, ако всичко е наред в системата им, прехвърлените точки се натрупват и отчитат за голямата награда. В случая не е, и при други игри е било така.

# 928
Аз получих имейл, че съм спечелила от София Мел, а в профила си видях, че са тъй желаните от мен и ММ ножове ❤️ А в началото на тази година получих и страхотен подарък от Nocciolata Bulgaria, а кучето ми намазва даже с 2 награди. 😀 Втората още я чакаме.

А откъм награди за миналата година съм много доволна, но най-вече, че успях да спечеля все неща, които са ми нужни и влязоха в употреба (неща за децата, животните в къщи, моя мъж и домакинството).
За тази година си пожелавам един телефон, че моя почва да сдава багажа.

# 929
  • София
За съжаление и аз не съм сред печелившите в играта на Софиямел, а толкова се надявах! Worried

Общи условия

Активация на акаунт