Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 981
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 945
Флорина и Била са обявили само инициали.Дано някой се похвали с мейл Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 15:29 от White Angel

# 946
Печелила съм от Radio Mixx, но са "малко" неорганизирани, когато наградата не е лично от тях, а от рекламен партньор.
Според мен опишете случая и със скрийншоти пишете на имейл: office@yellow333.com
Успех 🍀

Благодаря! Имам подозрения, че оплакването бутна Вселената. 😂
Получих смс от Еконт, че имам паричен превод от ЕМ ЕФ ЕС ЕООД. Не знам дали са Yellow честно казано, не успях да се ориентирам по инфото в Гугъл, НО странното е, че уж печеля ваучер за 100 лв, а сумата за получаване е 79,14 лв....дори да са удържали данък за да го внесат те колко пък е този данък? Не е ли 10%, с тази сума отива на 20. :/

В София мел за първи път от не знам колко години не се включвам, но бяха набарала пакетите по 2 кг на супер промоция и бях накупила преди играта и нямаше нужда да се заривам излишно.

# 947
Някой питаше за продуктовия пакет от Милка,моят е от първият ден-още го чакам

# 948
  • Пловдив
ей, никъде ме няма днес, да помрънкам и аз
и във Флорина ме няма ...
аз имам общо 21 награди през миналата година
най-голямата е проектор Самсунг от Метро и мастъркард
другите са по-дребни
сега чакам само аудиосистемата от КК и чашите на швепс от бъга (там всички чакаме)

# 949
  • София
Флорина и Била са обявили само инициали.Дано някой се похвали с мейл Simple Smile
Флорина йок, здраве да е Simple Smile

# 950
  • София
Пробвах се в Милка.. Опитай пак.

# 951
Изумявате ме с множество спечелени награди. Поздравления.  Пожелавам за новата година двойно повече.  Аз не мога да се похваля със същото.
В София Мел ме няма, а толкова много исках ножове.

# 952
  • Телиш/Плевен
Игра на Bulgarbiotic за почивка в Дубай
А в тази тема, с която се промотира играта, има промокод bgmamma10 за отстъпка от всяка поръчка.

# 953
  • у нас
Супер много и хубави награди през годината! Браво! Да се множат през тази година!
В София Мел, при ножовете, виждам И. Близнаков. Това не е ли нашия Ивайло? Или бъркам?
Честито на всички, които са хепи от към награди днес и тези дни! 😘

# 954
Някой студент във ВТУ?

# 955
Познайте кой го няма и във Флорина!

Много ме радват дъъългите списъци с награди, все едно аз съм ги спечелила. Дано в началото на 2026г. всички се похвалим с такива и да са пълни все с желани награди!

# 956
Днес Спиди ми донесе книгата от Филаделфия.

# 957
Аз си чаках Хайнц, но уви😁.
Иначе през 2024та случайно ми излезе късмета с игрите. Имам един часовник Гармин от P&G, Elmex продуктов пакет от форумната игра и продукти на P&G на стойност 100 лв. Малко, но от сърце 😃.
Като цяло не съм от печелещите, но пък си има тръпка да чакаш нещо, да си поставяш цел.

# 958
Много хубави награди сте показали , много ми харесаха Ел.колело и робота за прозорци ....такива неща искам ...може и мултикукър и оптигрил ...тези неща искам ,но да си ги спечеля .не си водя статистка какво печеля ,но помня най ярките .(Почивка от Милка ,фраер от стела Артоа и два куфара )
Дребните неща като чорапи и тениски подарявам ...В София мел ме няма и вече чакам новите игри .

# 959
Е с право ще си измрънкам. Няма ме с София мел ( 4 бележки), в деър (3), в Хайнц(4) , в Ариел(2).  
Миналата година беше много щедра към мен. Наскоро споделих, че нямам месец без награда. Най-големите ми награди са екшън камера от ариел и 500 лв за озон от coca-cola. Имам няколко ваучера по 50 и 100 лв, саунд система и клавиатура от КК, козметика , храна за кучето, чехли крокс благодарение на съфорумка кашон кубети от ИГ и сега си чакам чашите швепс,
Надявам се и тази да е също така благосклонна  🙂

Общи условия

Активация на акаунт