Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 258
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 665
Не стоят ли като кредит ..на профила

# 1 666
И аз съм връщала във ФД. Предупредиха ме, че ваучерът няма да се възстанови. Беше от Кока кола. И ми върнаха по сметка само това което съм платила с карта.

# 1 667
Шайзе! Да им се не знае, повече от там нищо няма да поръчам в такъв случай. Ще звънна утре да питам, ама нямам голяма надежда. Добре че първо попитах тук, преди да ги върна.

# 1 668
  • Велико Търново
Шайзе! Да им се не знае, повече от там нищо няма да поръчам в такъв случай. Ще звънна утре да питам, ама нямам голяма надежда. Добре че първо попитах тук, преди да ги върна.
Ако искате чуйте се с тях - може да направят нещо. На мен ми върнаха след разговор 20% отстъпка като ваучер, която вече я нямаше в сайта.

# 1 669

https://www.facebook.com/washandgo.bg
Игра във Фейсбук на wash&go

# 1 670
Аз на собствения си опит ли да вярвам или на това, което се пише тук🙄
Последния ми ваучер от КК даже го превъртях два пъти, защото всяко следващо възстановяване беше с по-далечен срок на изтичане.

# 1 671
  • Сандански
Връщат сумата от fashiondays като ваучер в профила! Платеното с карта се връща по картата!

# 1 672
Имам въпрос, май не е много по темата, но си мисля, че тук ще се намери кой да ми помогне. Помните прословутите ваучери на швепс за fashion days. Аз бях сред печелившите и наскоро рекох да го оползотворя, та си поръчах едни маратонки. Доплатих с карта 6 лв. Днес обаче дойдоха маратонките и са малки, ще ги връщам. Гложди ме обаче въпроса, да не вземат да ми върнат само въпросните 6 лв, а ваучера да си го приберат, понеже в поръчката ми пише че е “отстъпка”.
Имам горчив опит с Е-маг, които са под една шапка с Фешън дейс. Върнах продукт, купен с ваучер. Мина доста време и нито ми върнаха парите, нито ги получих като бонус в профила. Звънях им и ми казаха, че щом е с ваучер нямат практика да възстановяват сумата под каквато и да е форма. Не можело и да ми изпратят пак стоката след като вече съм я върнала. Та пих една студена вода. Най-добре звъннете и питайте.

# 1 673
  • Пловдив
На мен емаг ми отказаха поръчка, платена с ваучер. Възстановиха ми ваучера. После го ползвах за друга поръчка.

# 1 674
  • при късмета
На мен емаг ми отказаха поръчка, платена с ваучер. Възстановиха ми ваучера. После го ползвах за друга поръчка.
Като те отказват е друго

# 1 675
Сега се сещам, имах 3 или 4 ваучера по 50 лева, да речем 3. Купих неща за 160 лева примерно и от тях върнах една част. Ваучерите, които ми бяха възстановени изглеждаха много странно, 21.35, 23.34 и т.н.
Бяха си играли да изчисляват процентно съотношение поръчка-върнати сигурно на ръка. А, и част от платената с карта сума бяха върнали във вид на ваучер, пак процентно изчислено, но изглеждаше по друг начин и стоеше закачен в профила. Беше 7.67 лева примерно, някаква такава шантава сума.

# 1 676
За колко време ги събрахте,аз съм още на 13 лв, все ми излиза,че не съм подходяща за анкетата..
Някой знае ли от bgtouch панела за колко дена превеждат парите.

Веднъж съм получавала възнаграждение 57 лв. и мисля че отне 1 месец. Преведоха ми ги по сметка и ми изпратиха и документи за деклариране. Тази година трябва да ги декларирам в ГДД.

Скрит текст:
Здравейте,

В отговор на получената от Вас заявка
за изплащане на възнаграждение
за достигнат минимален праг точки,
моля да ни върнете отговор под
каква форма желаете да получите
възнаграждението си:
а) парична (в брой или по банков път)
или
б) под формата на ваучер (доставен чрез
куриер).

За извършване на плащането (независимо
от избраната от Вас форма)
ще Ви бъде изготвен граждански договор,
като за целта ще ни е необходимо
да предоставите следната информация:
• Три имена
• ЕГН
който ще получите възнаграждението
• Банкова сметка (ако избраният
начин на плащане е по банков път)
• Телефонен номер

Ще очакваме обратната връзка, за да
придвижим плащането.

Възнаграждението се изплаща в края
на всяка работна седмица!

Документите за подпис се получават като
двупосочна пратка чрез куриерска фирма "ЕКОНТ".
В момента на получаване, единият екземпляр
се подписва на посочените места, а другият е личен.
За целта моля да предоставите адрес за доставка
(офис на Еконт или удобен адрес за Вас).

Поздрави,

Oт екипа на BgInTouch

# 1 677
Спечелих ваучер за ФД от Швепс и си поръчах дрехи, които се оказаха големи. Същия ден, в който дойдоха, попълних рикуест да ги върна и понеже просто исках да заменя размера, поисках да ми върнат парите в кредити за сайта. След час дойде куриера да ги вземе и до вечерта вече ми бяха върнали всички пари в кредити. Това се случи този понеделник, преди 3 дни.

# 1 678
Дано сега е променено, да.
Моята случка беше по време на ковид и тогава момичето по телефона ми звъня и изрично предупреди, че ваучерът не се възстановява.
Тогава не идваха и куриери на адрес. Помня че сама връщах пратката през кутия на Спиди май.

# 1 679
Преди малко получих чакания имейл от Малива (вчера им писах през контактната форма и са ми отговорили, че просто имат нужда от време, за да проверят всяка регистрация), така че който от "колегите" чака имейл от тях, да си провери пощата. Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт