Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 398
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 145
Да попитам от два дена ми звънят номера на които ми излиза спам с червен удивителен?!Всеки път от различен номер,на някой друг звъняли ли са?

# 2 146
Привет да почерпя за вчерашният рожден ден

Да благодаря на Boby_@_@_@ , Антония Г, ЗуЗи за така положителния старт на годината. Надявам се и аз да съм донесла малко щастие и добро настроение. Показателно е, че направеното добро се връща като бумеранг към нас.
Първа награда за годината ми е ваучер за Комсет от данонино. С две бележки бях, не към се й надявала. Малката обаче много ги яде и купувам през ден.
Много се надявам на игра с Кафе( Коста), алкохол( имаме предстоящи поводи),бонбони и на проптър игрите( пускайте, че ми попривършват запасите)
И аз чакам ментовите бонбони и ревлон( в лили ) да изтеглят.
Лили изтеглиха фурла( няма ме) дано съфорумката е имала късмет

# 2 147
Честита да си! Много здрава и късмет в игрите! И мен ме няма в списъка на Лили.😁.

Има две активация във Фейсбук, които мярнах днес - Office 1 Superstore 10% отстъпка зя сметка над 120 лв. Изпращат код, както и регистрация за преса от Phillips, след абониране за бюлетин. Нещо подобно има е на Cafecapsuli - може да се спечели кафе за 780 лв мисля беше, пак при попълване на данни. Не зная само да не е спам или измама някаква.

Има и анкета на  Edenred, относно придобивки и могат да се спечелят 100 лв, при попълване на формата.

# 2 148
Подарявам ваучер на стойност 10 лв. на селекция продукти за ежедневието в емаг до днес. 🤗
Подарен

# 2 149
  • Велико Търново
Да си жива и здрава, сестричке и все така стилна! Пожелавам ти мнооого късмет и само хубави моменти занапред!
Каква е играта с бутилки на Девин?

# 2 150
  • у нас
Каква е играта с бутилки на Девин?
Играта Девин
https://izvorna.devin-promo.bg/rules.php

# 2 151
В момента има добра промоция на Devin в Lidl. Днес взех 2 туби по 5 литра. 1.89 лв. е цената на 1 брой.
JustMila, жива и здрава бъди и много късмет във всичко. Flowers Hibiscus

# 2 152
Когато някой спечели шейна от Милка ,веднага ли се отразява в списъка с печелившите? Понеже от вчера си стои един и същ,а регистрирах 2 бележки и нищо... Бяхте споменали,че дава 4 шейни на ден, затова следя 😀

# 2 153
Когато някой спечели шейна от Милка ,веднага ли се отразява в списъка с печелившите? Понеже от вчера си стои един и същ,а регистрирах 2 бележки и нищо... Бяхте споменали,че дава 4 шейни на ден, затова следя 😀
Наградите са моментни и се отразяват веднага в секция "ПЕЧЕЛИВШИ".Не знам как следите,но вчера след моя номер,който беше втори за деня,имаше още 2 номера.А днес има 3 нови номера,спечелили през днешния ден.

# 2 154
Наградите са моментни и се отразяват веднага в секция "ПЕЧЕЛИВШИ".Не знам как следите,но вчера след моя номер,който беше втори за деня,имаше още 2 номера.А днес има 3 нови номера,спечелили през днешния ден.

Скрийншотнах последните 5 номера тази сутрин в 8:28,  еднакви са с тези, които ми излизат сега, няма нови 🤔

# 2 155
  • София
Ариела дойде

Доволна съм.

# 2 156
Днес получих наградата от  първо теглене на"Ariel" от КК.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 157
  • оттам, откъдето започва България
bugi6, честито, страхотна награда!
Скрит текст:
 благородно ти завиждам    

ПП Писали сме едновременно с analise.

И на теб, честита награда!

Такава искам и аз, ама не участвам в игри на КК.Smirk

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 17:56 от Ранобудна

# 2 158
# 2 159
За Милката и аз се ядосах вчера, та днеска дебнах, седеше ми единия номер 878 от сутринта и до 14.00ч беше само той, съответно играх,но нищо. Сега като се прибрах видях,че се е добавил 840, и после като рефрешнах беше и 904, та хич немога да им хвана спатиите 😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт