Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 378
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 160
Незнам каква е активността,но съм получила имейл с честито! 😚
Проверете си пощите!

# 2 161
https://pgonlinepromos.bg/GiftingNov24

На тази игра не видях някой да се похвали с награда, а минаха 14 дни - 7+7 та или сега ще пращат или вече имат честитка спечелилите Simple Smile
Вече са изтеглени печелившите. Аз получих мейл за награда часовник миналата седмица. Участвах с 3 бележки. Сега чакам наградата

# 2 162
Не знам каква е схемата за шейната, но си трябва и късмет. Дано до края на играта ни провърви на повече съфорумки!

# 2 163
  • оттам, откъдето започва България
Дай Боже и сняг да завали, че да ползвате шейните! Simple Smile

# 2 164
# 2 165
  • При децата ми
Днес си взех чашите от "Швепс".

Моите са жълти. Много съм доволна! Heart Eyes

На майка ми и зълва ми са с черни столчета.

# 2 166
  • Сливен
Незнам каква е активността,но съм получила имейл с честито! 😚
Проверете си пощите!

Имаха анкета и ако си я попълнила, от там ще е. Аз явно не съм ги "поласкала" или не съм им дала само "Най" на всичко, и за това ме няма 😁.

# 2 167
За Милката и аз се ядосах вчера, та днеска дебнах, седеше ми единия номер 878 от сутринта и до 14.00ч беше само той, съответно играх,но нищо. Сега като се прибрах видях,че се е добавил 840, и после като рефрешнах беше и 904, та хич немога да им хвана спатиите 😄😄😄

При мен пък са съвсем различни номерата

# 2 168
За Милката и аз се ядосах вчера, та днеска дебнах, седеше ми единия номер 878 от сутринта и до 14.00ч беше само той, съответно играх,но нищо. Сега като се прибрах видях,че се е добавил 840, и после като рефрешнах беше и 904, та хич немога да им хвана спатиите 😄😄😄

И при мен тези номера излизат последни.

# 2 169

Гледате първите печеливши, не последните. Вторите са най-отгоре.

# 2 170
Когато някой спечели шейна от Милка ,веднага ли се отразява в списъка с печелившите? Понеже от вчера си стои един и същ,а регистрирах 2 бележки и нищо... Бяхте споменали,че дава 4 шейни на ден, затова следя 😀
Наградите са моментни и се отразяват веднага в секция "ПЕЧЕЛИВШИ".Не знам как следите,но вчера след моя номер,който беше втори за деня,имаше още 2 номера.А днес има 3 нови номера,спечелили през днешния ден.

А от къде знаете,че вашия номер е втори за деня?

# 2 171
Когато някой спечели шейна от Милка ,веднага ли се отразява в списъка с печелившите? Понеже от вчера си стои един и същ,а регистрирах 2 бележки и нищо... Бяхте споменали,че дава 4 шейни на ден, затова следя 😀
Наградите са моментни и се отразяват веднага в секция "ПЕЧЕЛИВШИ".Не знам как следите,но вчера след моя номер,който беше втори за деня,имаше още 2 номера.А днес има 3 нови номера,спечелили през днешния ден.

А от къде знаете,че вашия номер е втори за деня?
Снимах в 0.00ч последния печеливш и сутринта броях от него.Имаше 1 нов номер,после се показа и моя,когато спечелих.

# 2 172
  • Пловдив
https://pgonlinepromos.bg/GiftingNov24

На тази игра не видях някой да се похвали с награда, а минаха 14 дни - 7+7 та или сега ще пращат или вече имат честитка спечелилите Simple Smile
аз съм с телевизор

# 2 173
  • София
Да се похваля и аз с първата награда за годината.
Скрит текст:
А чашите на Швепс още ги няма.

# 2 174
  • Пловдив
И на мама чашките дойдоха вчера - черни са.
Остава да дойдат и тези на мъжа ми.
Чакам и кутия от Милка, спечелена на 26.12.

Общи условия

Активация на акаунт