Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 365
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Участията в Девин прехвърлят ли се или са седмични?

# 2 176
В Девин се прехвърлят участията.

# 2 177
Днес  най-после пристигна и наградата ми от 27.декември от сайта на Edna.bg на ''Milka Oreo'' и много се изненадах,очаквах бисквитки,а то бяха шоколадови бонбони,но не съжалявам,със страхотен вкус са.     

# 2 178
Добро утро! Искам отново да благодаря на всички, които бяха ми помогнали за участието в играта Heart , получих комплекта. 🎁 И МРЪЪЪН за нов телефон. Хубав ден! 🤗

# 2 179
  • В страната на бурите
Имаа ле някой, НЕполучил чашките от Fererro? Спечелих на 20 декември. Чудя се дали са пратили всички награди. Гледам, че имаше качени доста снимки на чашите, а моите ги няма още...

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 09:48 от Wonder woman

# 2 180
Честити награди, наистина не съм видяла толкова много печеливши от Проктър, дано стават все повече и поне 90% от наградите да са тук в групата Simple Smile Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Ако някой не си иска ножовете от София мел може да ми пише, имам неща за размяна Simple Smile Само тях исках от играта, но уви Simple Smile
Решила съм тази година да се разчистя и да не задържам непотребни неща Simple Smile Любимото ми мото е "Боклука за едни е съкровище за други"  покрай кукерите съм станала страшна клошарка Simple Smile
На Милка мисля, че са почнали в някой от дните да дават по 3 награди. До момента са дали 70, което по мой сметки значи, че за днес няма дадена шейна и в следващите 10 дни ще се падат само по 3 броя. Дано помогне на някого мисловната ми дейност, аз вече играя само за гоУемата награда Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 10:06 от Boby_֎_֎_֎

# 2 181
  • София
Имаа ле някой, НЕполучил чашките от Fererri? Спечелих на 20 декември. Чудя се дали са пратили всички награди. Гледам, че имаше качени доста снимки на чашите, а моите ги няма още...
И моите ги няма. Плюс Швепс, плюс Милка. Нищо не идва.

# 2 182
Подарен. Подарявам

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 09:05 от zlplst

# 2 183
  • София

От Инстаграм

# 2 184
Получих си Маливчето, много е сладко. Синът ми много се зарадва,не спира да го гушка! 🥰

# 2 185
  • Сливен
Това дали е от днес или аз сега го виждам, в приложението на КК? 🤔

# 2 186
Това дали е от днес или аз сега го виждам, в приложението на КК? 🤔

От днес е, снощи регистрирах кодове и го нямаше

# 2 187
  • у нас
И аз го видях сутринта, но явно трябва да изчакаме, за да разберем какво ще е.

# 2 188
По Нова репортаж - как звънят, че си спечелил от томбола безплатен уред за болки в гръбначния стълб, одеала и възглавници, а се оказва че с данните се теглят кредити.
Внимавайте!

# 2 189
И аз споделям една измама, за щастие не съм вчерашна и писах съобщение на оригиналната страница. Тъжно, но няма такава кампания 🤷 https://bglush.startnewdeal4.click/TPRLXGP6?utm_campaign=s547+-+ … RhIH6vSiVaIc5ycFQ

Общи условия

Активация на акаунт