Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 269
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Сф
С 318 точки съм. Странно, дори пуснах тема ,мисля интересна, в кулинарния и малко се наврях в посочениге форуми.  Мен това с декларацията ме отказва тотално. Награда- доход,защо е нужно? Не съм на ГД към бгмама за писане на полезни щуротии.
Днес ми дойде подаръка от Нивея и Фф. Много хубави антиейдж кремчета. Не очаквах да ми допаднат толкова. Доволна съм.
Чашите ми от швепс се губят още. Нищо друго не чакам и не участвам. Не ми харесват игрите и наградите към момента.

# 2 251
С 318 точки съм. Странно, дори пуснах тема ,мисля интересна, в кулинарния и малко се наврях в посочениге форуми.  Мен това с декларацията ме отказва тотално. Награда- доход,защо е нужно? Не съм на ГД към бгмама за писане на полезни щуротии.
Днес ми дойде подаръка от Нивея и Фф. Много хубави антиейдж кремчета. Не очаквах да ми допаднат толкова. Доволна съм.
Чашите ми от швепс се губят още. Нищо друго не чакам и не участвам. Не ми харесват игрите и наградите към момента.

И мен това с декларацията ме притеснява.. Защо е нужно? Този данък само ако се заяви ваучер ли се внася или изобщо дори само ако си заявиш точките?

# 2 252
  • Сф
Той данъка е внесен, просто трябва да подадем декларацията. Предполагам, ако заявиш ваучер.  То, поне за 300, 400 лв годишно ще си струва,  поне за мен.  Не знам,  сега не ми се мисли. Но, не ми харесва идеята като цяло, замисъла. Сори.

# 2 253
  • София
Печелившите в коледната игра на Розали:
https://koleda.rozali.com/koleda.php

# 2 254
  • София
И аз попълних анкетата, нито точки, нито звезди.

# 2 255
И аз попълних анкетата, нито точки, нито звезди.
и аз

# 2 256
Благодаря за споделения списък на Розали. С книга съм.

# 2 257
Ехее, печеля от Розали, дано книгата, която изпратят е хубава. И аз съм с минимума точки, няма дори и 500, но здраве!

# 2 258
  • Пловдив
Нова награда в КК аp 😀

# 2 259
И аз с 318т,попълних анкетата. Пиша и чета основно в разделите ''на пазар'' и развлечение'' .За ''развлечение'' доколкото четох някъде не е ''най-доходоносния'' раздел,да не кажа хич,но това ме интересува и не се занимавам да пиша по теми,които не ме вълнуват само за да получавам точки. Сега и с това искане на лични данни съвсем ме отказаха да правя каквото и да било за точки.Няма ли как да ни удържат каквото трябва от точките и да не се налага да попълваме тъпотии?Явно не.

# 2 260
Аз също попълних анкетата, но нито звезди, нито точки. Дори точките, които имах са занулени. За момичетата, които все още чакат чашите от Швепс, аз току-що получих съобщение, че са в офис на Спиди. Не губете надежда!

# 2 261
Няма ли как да ни удържат каквото трябва от точките и да не се налага да попълваме тъпотии?Явно не.

Ние не дължим нищо, нито точки, нито пари и няма нищо да ни удържат и да плащаме. Единственото задължение на потребител, който е получил точки И ги е прехвърлил за използване, е през 2026 година да подаде годишна данъчна декларация, в която да потвърди, че "да, получил е един каква си сума от бг-мамма".

geri..., предишните точки имаха краен срок за прехвърляне, който не ги е прехвърлил, ги губи.

# 2 262
Към горното мнение да добавя, че ВСИЧКИ награди, които получавате и са над 100 лв ви влизат в годишната данъчна декларация- хлебопекарни, мултикултурни и тн. Това е от години. Данъка де плаща от организаторите, те декларират, че са ви подарили “нещото”, вие реално само потвърждавате това.

# 2 263
Имам 300 и нещо точки от лоялната програма. Май се равняват на 3 лв. Изключително демотивиращо, имайки предвид, че попълник анкетата, бях активна в различни теми, включително в една от категориите, даващи повече точки (принципно пиша там, не беше само за точките). Като цяло мисля изобщо да не гледам предизвикателствата и да си пиша за кеф, защото очевидно натрупването е непонятно как става или е много трудно и свързано с голям брой мнения.

# 2 264
Нищо не съм потвърждавала от години.
По едно време в условията на фирми като София Мел пишеха, че те декларират и внасят и ние не сме задължени с нищо.
Не знам някоя фирма поне да е написала, че трябва да потвърдим с декларация, какво сме получили.
Не са ме търсили от Нап да потвърждавам нещо. Реално би следвало да ме глобят ако не съм го направила.
И от домакинския панел имам ваучери. Водят ги подарък. Егн не съм давала. Казаха ми, че не трябва да подавам декларация. Тия дни питах.

Общи условия

Активация на акаунт